Today’s Opening Τσιμισκή! Όλη η πόλη έγινε μια παρέα...


Todays Opening Τσιμισκή! Όλη η πόλη έγινε μια παρέα...

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια του 26ου κατά σειρά καταστήματος todays delicious stores, στην οδό Τσιμισκή 81 & Ικτίνου, δώσαν παλμό στο κατάμεστο κέντρο της πόλης από νωρίς το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Η today παρέα μεγάλωσε και το διασκέδασε με όλους τους Θεσσαλονικείς που ανταποκρίθηκαν με γιορτινή διάθεση, στο κάλεσμα για τον εορτασμό του νέου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας στην καρδιά της πόλης.

Φίλοι και περαστικοί απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους, κερασμένο από τo κατάστημα, ενώ μέχρι το βράδυ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις του πιο famous hot dog της πόλης. Οι εκπλήξεις ωστόσο, δεν περιορίστηκαν μόνο σε γευστικά κεράσματα, αλλά διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους με παιδικά παιχνίδια, live ραδιοφωνική εκπομπή με το Cosmoradio και special guest τον Γιώργο Τσαλίκη, ενώ η μουσική και η χορευτική διάθεση δεν σταμάτησε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Ο εορτασμός των εγκαινίων ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τη γνωστή ποιότητα, κέφι και εξυπηρέτηση της today ομάδας που για άλλη μια φορά μας απέδειξε ότι είναι μια παρέα που κρατάει την πόλη ζωντανή.

Τα todays delicious stores ανήκουν στον Όμιλο εταιρειών today group, έναν αμιγώς ελληνικό όμιλο που αναπτύσσει και διαχειρίζεται επιπλέον τα σήματα todaylicious στον κλάδο της εστίασης και today stores στον κλάδο των ψιλικών. Ο όμιλος today group δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια στην αγορά των σύγχρονων καταστημάτων ταχείας εστίασης και ψιλικών με 69 συνολικά καταστήματα σε 8 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Κομοτηνή, Ν. Μουδανιά και Κοζάνη)










 
Νεότερη Παλαιότερη