Ο Αποστόλης Αρμάγος ζωντανά στο RestArt

Ο Αποστόλης Αρμάγος ζωντανά στο RestArt.


Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο φιλόξενος χώρος του "RestΑrt" υποδέχεται τον τραγουδοποιό Αποστόλη Αρμάγο για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Γνωστός από τη συνεργασία του με την Ξένια Ροδοθεάτου, με την οποία έχει κυκλοφορήσει δυο δισκογραφικές δουλειές ("Το η του ήλιου" και "Απόσχιση"), αυτή τη φορά έχει μόνη συνοδεία την κιθάρα του και μονολογεί σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με γιορτινή διάθεση. Φορέστε τα καλά σας και ελάτε να ακούσετε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του 20ου αι, μελωδίες που αντέχουν στο χρόνο καθώς και κομμάτια τραγουδοποιών που δεν ακούγονται τόσο συχνά. 
Ο Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία έξι χρονών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολούθησε μαθήματα Ανωτέρων Θεωρητικών, πιάνου, κιθάρας και μπουζουκιού. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με πολλά σχήματα και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

To Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το μίνι άλμπουμ (ΕP) με τίτλο ‘Το η του ήλιου’ στο οποίο έχει γράψει τη μουσική και το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο ‘Απόσχιση’. Και στους δυο δίσκους τα τραγούδια ερμηνεύει η Ξένια Ροδοθεάτου με την οποία συνεργάζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος με τραγούδια που ερμηνεύει μια νέα φωνή, ο Νίκος Βενετάκης, σε στίχους Μάρκου Κρητικού.

επίσημη ιστοσελίδα:
apostolisarmagos.com

Υoutube:
https://www.youtube.com/channel/UC5SbWsqPXTOqTFjas9Aje3Q

Facebook:
https://www.facebook.com/a.armagos/?ref=hl

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

«restArt» - All day café – Live music bar
Εμμμανουήλ Μπενάκη 42, Αθήνα
210 3810910
Νεότερη Παλαιότερη