H έκθεση AUTOMATION & ROBOTICS 24 έρχεται στο Athens Metropolitan Expo!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

AUTOMATION & ROBOTICS ‘24

12-14/04/2024

Athens Metropolitan Expo

1Η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής


Η Νέα Εκθεσιακή Δύναμη


Με λιγότερο από 2 μήνες να απομένουν μέχρι την έναρξη της 1ης Έκθεσης Αυτοματισμού & Ρομποτικής στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου 2024 στο Metropolitan Expo της νέας εκθεσιακής δύναμης που έρχεται για να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για την χώρα μας ήδη πάνω από 100 κορυφαίες και σημαντικές εταιρείες, πανεπιστήμια και φορείς να έχουν δηλώσει συμμετοχή από Ελλάδα και εξωτερικό είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες που την αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.


Σε 3 μέρες εκθέτες και επισκέπτες θα ζήσουν μια νέα εκθεσιακή εμπειρία. Αυτοματισμοί, Ρομποτικά και όλες οι εφαρμογές τους, τεχνολογίες(AI, IOT, AR/VR, Cybersecurity κ.α) καινοτομίες θα κεντρίσουν την προσοχή όλων. Επίσης εταιρίες με Drones, 3dprinting και Cnc θα είναι εκεί για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.


Η έκθεση θα δώσει και την ευκαιρία σε Start-up επιχειρήσεις από τον τομέα της τεχνολογίας να προβληθούν και να εκθέσουν τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες τους μέσα από τις καινοτομίες που παρέχουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπό την στήριξη του Elevate Greece.


Στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σημαντικές ομιλίες, ημερίδες, workshops από τους εκθέτες, τα πανεπιστήμια και τους φορείς καθώς επίσης και το 1ο Συνέδριο- Forum Αυτοματισμού & Ρομποτικής τα οποία θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.


Ακόμα για πρώτη φορά θα παρέχεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες μέσω ειδικής πλατφόρμας για Β2Β συναντήσεις τόσο onsite όσο και online αποσκοπώντας σε σημαντικές συνεργασίες.


H Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και υποστηρίζεται από το ELEVATE GREECE, ΕΚΕΤΑ, ΣΕΔΕ, ΕΒΙΔΙΤΕ, WORLD UAV, ερευνητικό κέντρο ΑΘΗΝΑ, τεχνολογικά περιοδικά & websites και Πανεπιστήμια.


Η A+R EXPO αποτελεί Game Changer στον χώρο των εκθέσεων, της τεχνολογίας, της εξωστρέφειας και για 3 μέρες θα αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων.


Προγραμματίστε έγκαιρα την συμμετοχή σας και επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων (210/8056205,207) για να σας υποβάλλουμε μια Προσφορά σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας για το εκθεσιακό περίπτερο της αρεσκείας σας.


Το πλήρες ηλεκτρονικό πρόγραμμα με κατόψεις περιπτέρων, παροχές και υπηρεσίες είναι διαθέσιμο για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες στην ιστοσελίδα www.ar-expo.gr

Για Δήλωση Συμμετοχής παρακαλούμε επιλέξτε το ακόλουθο link:

https://ar-expo.gr/interest-form-gr/


JOIN US ON WELCOMING



Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη