Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Premium Wellness σας προσκαλεί σε μια απόδραση ευεξίας στο Abeliona Retreat

Yoga & Trekking Escape
Η Premium Wellness σας προσκαλεί σε μια απόδραση ευεξίας
 στο Abeliona Retreat


Ανακαλύψτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο ευεξίας που διοργανώνει η Premium Wellness στις 13-15 Μαρτίου στο Abelonia Retreat στην Αμπελιώνα Αρκαδίας, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Αποφορτιστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που ετοίμασε η έμπειρη ομάδα της Premium Wellness.


Στιγμές αναζωογόνησης με συνεδρίες yoga
Η Premium Wellness, με την πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο της ευεξίας και στη διοργάνωση επιτυχημένων wellness retreats, θα σας μυήσει στις ευεργετικές ιδιότητες της yoga. Σε συνεργασία πάντα με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου σε κάθε retreat που επιμελείται, η ομάδα της Premium Wellness συμπράττει  αυτή τη φορά με τη yoga specialist Αφροδίτη Πατρικίου. 
Η Αφροδίτη Πατρικίου διδάσκει yoga από το 2011, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος 
εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συμπεριλαμβανόμενων των The Three Realms Of Consciousness Workshop με την Seane Corn καθώς και σεμιναρίων Iyengar Yoga. Έχει εξειδικευτεί στη flow yoga, καθώς πιστεύει πως μέσω της κίνησης και της αρμονικής μουσικής το σώμα καταφέρνει να απελευθερώσει την ένταση και να αισθανθεί την ευεξία να το διαπερνά. 
Με την προσεχτική καθοδήγηση της Αφροδίτης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεναγηθείτε στον κόσμο της yoga, παρακολουθώντας πρωινά και απογευματινά μαθήματα με φόντο το πανέμορφο τοπίο και σύμμαχο στη χαλάρωση την αρμονία της φύσης. 


Επίσκεψη στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα
Βιώστε την ξεχωριστή ενέργεια του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα μέσα από ένα μάθημα διαλογισμού στον ίδιο τον Ναό, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Abeliona Retreat. Στη συνέχεια ακολουθήστε τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Premium Wellness σε μια μοναδική πεζοπορία επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο. Η περιήγηση ανάμεσα σε καστανιές και ρυάκια καθώς και τα ξεχωριστά αρώματα του δάσους θα συνεπάρουν τις αισθήσεις και θα αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα. 


Συνδυάστε τη χαλάρωση με την ευεξία 
Χτισμένο μέσα στο δάσος και με εντυπωσιακή θέα, το Abeliona Retreat είναι η ιδανική επιλογή για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να βιώσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία wellness. Στο ξενοδοχείο κυριαρχεί μια ολιστική φιλοσοφία γύρω από την ευεξία, η οποία αποτυπώνεται τόσο στην αρχιτεκτονική με τα φυσικά υλικά και τα γήινα χρώματα να πρωταγωνιστούν όσο και στις γαστρονομικές προτάσεις του. Οι διατροφικές επιλογές που προσφέρει είναι επηρεασμένες από την τοπική παράδοση, ενώ στην κουζίνα του χρησιμοποιούνται φρέσκα, αγνά υλικά από το μποστάνι του. 
Πιστό στην αγάπη του για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και αναγνωρίζοντας τη σημασία της ουσιαστικής χαλάρωσης, το Abeliona Retreat διαθέτει το δικό του Yurt. Φτιαγμένο εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, είναι τοποθετημένο σε μια ήσυχη πλαγιά στο πιο ψηλό σημείο του κτήματος και προσφέρει την αίσθηση της απομόνωσης, γεγονός που το αναδεικνύει στον απόλυτο προορισμό για yoga και διαλογισμό ή κάθε είδους ομαδική θεραπευτική δραστηριότητα.


Βόλτα στις πηγές της Νέδας
Ολοκληρώστε την εμπειρία της απόδρασης με μια επίσκεψη στις πηγές του ποταμού Νέδα απολαμβάνοντας την επιβλητική ομορφιά του τοπίου.


Το Yoga & Trekking Escape που διοργανώνει με προσοχή στην λεπτομέρεια η Premium Wellness, είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνετε ένα ευεργετικό δώρο στον εαυτό σας ενώ παράλληλα θα χαλαρώσετε από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας. Η άνετη διαμονή σας στο Abeliona Retreat σε συνδυασμό με τις συνεδρίες yoga και τις οργανωμένες πεζοπορίες στο μαγευτικό πράσινο τοπίο θα σας αφήσουν με μία αίσθηση ευεξίας και υγείας που θα σας συντροφεύει μέχρι την επόμενη εξόρμηση. 


Το πρόγραμμα του Yoga & Trekking Escape


Παρασκευή 13.03.2020
  • 19:00 - 20:00 “Back to nature flow” συνεδρία yoga  με την Αφροδίτη Πατρικίου 
  • 20:30 - 23:00 Δείπνο 


Σάββατο 14.03.2020
  • 08:00 - 10:00 Πρωινό 
  • 12:00 - 15:30 Πεζοπορία και επίσκεψη στο Ναό του Απόλλωνα (Ζήστε την εμπειρία μίας συνεδρίας μέσα στο ναό) 
  • 15:30 Ελεύθερος χρόνος
  • 19:00 - 20:15 'Sweet Stretchy Afternoon Flow' συνεδρία yoga με την Αφροδίτη Πατρικίου 
  • 20:30 - 23:00 Δείπνο 


Κυριακή 15.03.2020 
  • 09:00 -10:15 Συνεδρία 'Wake up call’ yoga με την Αφροδίτη Πατρικίου
  • 10:30 - 11:30 Πρωινό 
  • 12:00 Επίσκεψη στις πηγές του ποταμού Νέδα (Προαιρετικό) 


Περισσότερα για την Premium Wellness 
Η Premium Wellness αποτελεί ένα πρωτοπόρο agency το οποίο δημιουργεί και προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες ευεξίας για ιδιώτες και γκρουπ. Αναπτύσσοντας καινοτόμα και δημιουργικά concepts, η Premium Wellness δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα του leisure, παρέχοντας υπηρεσίες ευεξίας υψηλού επιπέδου σε ξενοδοχεία, όσο και στο corporate wellness αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας ευεξίας επιχειρήσεων.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations: Δήμητρα Μωραΐτη, +30 6934942281, moraiti@travelworks.grΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

Η Μονή Ελεούσης Ξυνιάδος Δομοκού, εόρτασε την εύρεση της Ιεράς Εικόνος

Την εύρεση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ξυνιάδος εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη μας κατά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου με κάθε λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων προσκυνητών από την Θεσσαλία και άλλα διαμερίσματα της Ελλάδος, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευλαβούνται την Παναγία Ελεούσα. Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβαΐδος κ. Πορφυρίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Θηβαΐδος με τη συμμετοχή πολλών Ιερέων από την Φθιώτιδα και από άλλες Μητροπόλεις που εν τω μεταξύ είχαν έρθει με πολλά λεωφορεία.   Κατά την διάρκεια της αρτοκλασίας που έγινε στη φιάλη της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος προσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο κ. Πορφύριο, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και αφού αναφέρθηκε δι’ ολίγον στην ιστορία της ιεράς Εικόνος τον παρεκάλεσε να κηρύξει τον …