Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Ε.Ο.Σ.Σ. EURO EXPO διοργανώνουν το φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Ε.Ο.Σ.Σ. EURO EXPO διοργανώνουν το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα σας.
Το Κερνάμε Ελλάδα έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές και θα το επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό αποτελούμενο από διευθυντές και στελέχη εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και δικτύων διανομών, όσο και χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης.
Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 200.000 επισκέπτες τα τελευταία 6 χρόνια.
Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Κερνάμε Ελλάδα στον Ηγέτη της κατηγορίας.
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα επιδοτήσει μέρος της συμμετοχής τα μέλη του.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ε.Ο.Σ.Σ τους υπεύθυνους  της διοργάνωσης, κα. Εύη Κεππά  στα τηλέφωνα:  6939408036 και 2231022112  και την κα. Μαρία Κουλούρη στα τηλέφωνα: 2103622205 και 6974305957 ή μέσω email στο info@edpa.gr.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Αλέξανδρος Διαμανταράς
Ο Γενικός Διευθυντής
Γιάννης Κάκος
Νεότερη Παλαιότερη