Χιλιάδες πολίτες στην έκθεση των Παραγωγών της Στερεάς Ελλάδας

Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών συγκέντρωσαν τα περίπτερα των παραγωγών της Στερεάς Ελλάδας που συμμετέχουν στην έκθεση «Κρασί-μέλι-λάδι και ελιά» στο άλσος Περιστερίου, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Περιστερίου. Στην έκθεση, που συμμετέχουν 72 παραγωγοί και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου, επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς, τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούν και τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα που παράγουν. ​ ​ ​ 
Την έκθεση επισκέφτηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους παραγωγούς και αφού ευχαρίστησε, για την άψογη συνεργασία για την διοργάνωση, τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, δήλωσε: «Τέτοιες συνέργειες δίνουν προοπτική στην ελληνική οικονομία. Είναι πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε για να επιτύχουμε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: Να δείξουμε παντού ότι οι παραγωγοί μας δικαιωματικά αξιώνουν ένα μέρος της παγκόσμιας αγοράς. Δικαιωματικά, γιατί είναι άνθρωποι που δεν ασχολούνται απλώς με τη γη.
 Εκσυγχρονίζουν την παραγωγή τους ή πρωτοπορούν. Το αποτέλεσμα φαίνεται στα προϊόντα μας και αυτά θέλουμε να φτάνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις δυνατότητές της όσο λίγοι. Τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Χωρίς την τεχνογνωσία και την αγάπη του γι’ αυτήν, δεν θα σημείωνε αυτή την τεράστια επιτυχία η έκθεση».




Νεότερη Παλαιότερη