Ο Δήμος Λαμιέων και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνουν το «Δρόμο Ελευθερίας Θερμοπύλες- Αλαμάνα- Γοργοπόταμος»

Ο Δήμος Λαμιέων και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνουν το «Δρόμο Ελευθερίας Θερμοπύλες- Αλαμάνα- Γοργοπόταμος»
Ο Δήμος Λαμιέων και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 το «Δρόμο Ελευθερίας» Θερμοπύλες- Αλαμάνα- Γοργοπόταμος. Ο «Δρόμος Ελευθερίας» θα πραγματοποιηθεί για 32η χρονιά και η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 το πρωί μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, στις Θερμοπύλες. 
Σε όσους αθλητές και αθλήτριες πρωτεύσουν στις 12 κατηγορίες (Ανδρών και Γυναικών) απονέμονται κύπελλα ενώ σε όσους τερματίσουν απονέμονται διπλώματα και μετάλλια με τη παράσταση της διαδρομής (άγαλμα Λεωνίδα, Γέφυρα Αλαμάνας, Γέφυρα Γοργοποτάμου). Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές είναι: Αφετηρία το άγαλμα του Λεωνίδα, Π.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών, παλαιά γέφυρα Αλαμάνας, Δημοτικά Διαμερίσματα Δαμάστας, Ηράκλειας, Μοσχοχωρίου, Νέου Κρικέλου, Αλεπόσπιτων και τερματισμός στην εκκλησία του Γοργοποτάμου.
Με την ίδια ώρα εκκίνησης θα διεξαχθεί, με αφετηρία το Μοσχοχώρι, δρόμος 5.000 μέτρων για αθλητές και αθλήτριες καθώς και δρόμος 1.500 μέτρων για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων με εκκίνηση την πλατεία Αλεπόσπιτων και τερματισμό την εκκλησία του Γοργοποτάμου. 
Νεότερη Παλαιότερη