Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις φετινές γιορτές πίνουμε για καλό σκοπό!

Αθήνα 4/12/2015
                                               
Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το botilia.gr σας προσκαλεί στο  Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar κρασιού «A Sip for a Cause» που διοργανώνει για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα».

15 από τους καλύτερους μικρούς Έλληνες οινοπαραγωγούς θα σας περιμένουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον πρώτο όροφο του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξετε και να κάνετε τις αγορές σας για τα γιορτινό  τραπέζι αλλά και τα δώρα σας.

Μια ακόμη έκπληξη σας περιμένει από το botilia.gr!
Γνωρίστε πρώτοι το mySommelier, την καινοτόμο υπηρεσία του botilia.gr που γίνεται ο προσωπικός σας sommelier και δημιουργώντας το γευστικό σας προφίλ, επιλέγει τα καταλληλότερα κρασιά για εσάς!

Κάνοντας τις αγορές σας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κρασιού «A Sip for a Cause»  του botilia.gr ενισχύετε την προσπάθεια του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα» που αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα και φέτος κλείνει 60 χρόνια προσφοράς στο παιδί και την οικογένεια.Πληροφορίες
Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Άγγελος Δαμουλιάνος
Τηλ: 6973 202353
Εmail: adam@botilia.gr
Website: www.botilia.grΛίγα λόγια για το Botilia.gr

Το botilia.gr είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του κρασιού προσφέροντας σε τιμή οινοποιείου, τα καλύτερα κρασιά Ελλήνων οινοπαραγωγών, αυστηρά επιλεγμένα από ομάδα ειδικών οινολόγων και sommeliers.

Με τη νέα προσωποποιημένη υπηρεσία mySommelier του botilia.gr απόκτησε τον προσωπικό σου sommelier και αφαίρεσε όλη την πολυπλοκότητα και την αμφιβολία από τη διαδικασία επιλογής κρασιού. Δημιούργησε το ατομικό «Γευστικό Προφίλ» σου και άσε τον mySommelier να βρει και να προτείνει ακριβώς τα κρασιά που ταιριάζουν και ικανοποιούν απόλυτα τις γευστικές σου προτιμήσεις και απαιτήσεις.


Λίγα λόγια για το Μητέρα

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού "Η Μητέρα" ιδρύθηκε το 1955 και διευθύνει τρία παραρτήματα: το Αναρρωτήριο Πεντέλης, την Παιδόπολη "Άγιος Ανδρέας" και την Παιδόπολη "Αγία Βαρβάρα". Σκοπός του Κέντρου είναι η περίθαλψη απροστάτευτων παιδιών , τα οποία έχουν την ανάγκη της φροντίδας της Πολιτείας. Το Κέντρο φιλοξενεί σήμερα 86 παιδιά, από νεογέννητα έως 6 ετών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ