Χριστούγεννα στο Πήλιο, στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων!

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά
3ήμερο στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και ημιδιατροφή μόνο 240€!!
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ EARLY CHECK IN KAI LATE CHECK OUT KΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Επίσης Ρεβεγιόν το οποίο αποτελείται από αμιγώς παραδοσιακά ντόπια προιόντα
Παρέχεται welcome drink (Σπιτικό τσίπουρο) και παραδοσιακό γλυκό κουταλιού
(120€ η βραδιά) 
Η προσφορά περιλαμβάνει:
3 ημέρες /2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
Πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο κρεβάτι
Welcome drink
Δυνατότητα early check in
Για ένα παιδί έως και 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν

Το ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από το Βόλο. Κατασκευάστηκε με προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπουτσή και η ανέγερσή του ολοκληρώθηκε το 2008 μετά από εργασίες 5 ετών. Διακρίνεται για την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο και κατά τη χειμερινή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια – από τα οποία τα 6 είναι τρίκλινα και 4 είναι δίκλινα. Δύο από τα δίκλινα δωμάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, μπαλκόνι ή αυλή, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ησυχία και τη γαλήνη. Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν και τζάκι.

Όλα τα δωμάτια και τα στούντιος έχουν πολύ όμορφη διακόσμηση, με καλόγουστες πινελιές, που δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του δεύτερου ορόφου διαθέτουν ξύλινη οροφή, που προσδίδει μια παραδοσιακή αλλά και ζεστή ατμόσφαιρα, ξυπνώντας μνήμες από τα παλιά. Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα με επώνυμα στρώματα "Coco Mat" για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διαθέτει αίθουσα πρωινού με όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους στο ζεστό περιβάλλον του, απολαμβάνοντας ένα γευστικό σπιτικό πρωινό. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει και μπαρ, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας είτε καθισμένοι στον όμορφο χώρο του είτε στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη δροσιά της όλη τη μέρα. Το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση τόσο σε κεντρικά σημεία του χωριού, όσο και σε διάφορα αξιοθέατα και ομορφιές του Πηλίου, που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη μαγεία του.
Ξενοδοχείο Αλκίφρων
Καλά Νερά
37010, Πήλιο Μαγνησίας
http://alkifron.info/ 
info@alkifron.info
Τηλ: (+30) 24230 23 255
Κιν: (+30) 6977 900 491
Φαξ: (+30) 24230 23 255
Νεότερη Παλαιότερη