Ξενοδοχείο Στα Ζαγοροχώρια: Το Αρχοντικό Της Αρίστης

 Ξενοδοχείο Στα Ζαγοροχώρια

Το Αρχοντικό Της Αρίστης

Το χωριό της Αρίστης είναι προικισμένο με προνομιακή θέα στο φαράγγι του Βίκου και τους ορεινούς όγκους της Αστράκας, εκεί λοιπόν βρίσκεται ένας απο τούς πιό αντιπροσωπευτικούς ξενώνες της περιοχής ,το Αρχοντικό της Αρίστης.
Το ξενοδοχείο, Αρχοντικό της Αρίστης, τοποθετείται με διακριτικό τρόπο στις αισθητικές επιβολές του παρελθόντος ,ανοίγοντας περάσματα προς μια πιο εκλεπτυσμένη και φιλόξενη κατοίκησή του στο παρόν, προσαρμοσμένη σε μια πιο επίκαιρη και διαχρονική εκδοχή.
Αυτό είναι που συνιστά και την ιδιαίτερη ταυτότητα του ξενοδοχείου που διαπερνά τα στυλιζαρισμένα πρότυπα και μοιάζει να συντάσσει την δική του φυσιογνωμία.
Κέντρο βάρους το παλιό Αρχοντικό του 1800 που περιστοιχίζεται απο 3 καινούργια κτίρια πλήρως εναρμονισμένα με το δεσπόζον.
Με ελάχιστες παρεμβάσεις το παλιό αρχοντικό καλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει και να συναισθανθεί τις ποιότητες χώρου που αν και μας φαίνονται ανοίκειες, είναι παρούσες.
Στα νέα κτίρια του συγκροτήματος ,το ύφος αλλάζει διακριτικά, με τις παροχές να ξεπηδούν απο τις ανάγκες του σήμερα.
Δωμάτια εξοπλισμένα με τζάκι, mini-bar,μπάνια με υδρομασάζ και βιολογικά amenities Damana, προτίθενται να καλύψουν όλες τις ανάγκες της διαμονής σας.
Διατίθενται μεταξύ άλλων αίθουσα μπιλιάρδου, χώρος για επιτραπέζια παιχνίδια, συνεδριακός χώρος 35 ατόμων και γωνιά με τζάκι.
Οσο για τον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου, που λειτουργεί όλο τον χρόνο με ελληνική κουζίνα και είναι διακοσμημένος με χειροποίητα χαλιά, λουλούδινα στεφάνια, κάδρα με παλιές φωτογραφίες, χειροποίητα κεραμικά και σπαρμένα παλιά αντικείμενα, θα κρύβει πάντα σε κάποια γωνιά του, ένα μικρό γλυκάκι / κέρασμα για κάθε επισκέπτη.
Το Αρχοντικό της Αρίστης είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για διαμονή στα Ζαγοροχώρια ανάμεσα από όλα τα ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια καθώς κατέχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις διεθνή ιστοσελίδες τουρισμού TripAdvisor και Hotels Combined.


Επισκευθείτε το site :  http://www.arhontiko-aristis.gr
Νεότερη Παλαιότερη