Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακύρωση Εκδήλωσης 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης

Αγαπητοί φίλοι, 
Με ιδιαίτερη λύπη σας ανακοινώνουμε την ακύρωση της εκδήλωσης με τίτλο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 29-30 Ιουνίου & 1η Ιουλίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο. Οι λόγοι της ακύρωσης είναι:· Οι καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση υπαίθριας εκδήλωσης (υπερβολική ζεστή)· Η εκτίμηση ότι αρκετός κόσμος έχει ήδη μετακινηθεί στις εξοχικές του κατοικίες με αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να έχει εικόνα Αυγούστου. Πιστεύουμε ότι παρά την αργοπορημένη ενημέρωση σε σχέση με την ακύρωση της εκδήλωσης η απόφαση μας είναι υπεύθυνη απέναντι στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες μιας και ο κίνδυνος αποτυχίας της διοργάνωσης ήταν ορατός. Λόγο του ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την προβολή πολιτιστικών δρώμενων τουριστικών προορισμών και άλλων υπηρεσιών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Βασίλης Γιαννίκος
Γενικός Διευθυντής
Αθανασίου Διάκου 16
117 42 Αθήνα
Τηλ.: 210 924.5577
Fax: 210 923.5242
www.verticom.gr
v.yannikos@verticom.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ