Γνήσιο "Κατίκι Δομοκού" από την Ξυνιάδα!

Τα "Τυροκομικά προϊόντα Γαλάνης" από το 1945 έως σήμερα, παράγουν τυροκομικά προϊόντα, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα. Στην ιστορική της συνέχεια έχει δώσει στον καταναλωτή αμέτρητες γευστικές συγκινήσεις, με την Φέτα, το Κασέρι, την Γραβιέρα, την Κοπανιστή και πλήθος άλλων τυριών.

Σήμερα παράγει μια σειρά παραδοσιακών και καταξιωμένων τυριών, όπως είναι το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, η ΦΕΤΑ, το ΠΙΠΕΡΑΤΟ και το ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. Όλα τα τυριά παράγονται σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τις οδηγίες της Ε.Ε.
 Είναι η εταιρία που κατοχύρωσε στην Ε.Ε. το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ως τυρί με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

Το Κατίκι Δομοκού παράγεται από την εταιρία 
Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.  
στην Ξυνιάδα του Δομοκού από γάλα αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής. Έχει λίγα λιπαρά, ελάχιστους υδατάνθρακες και συνιστάται για δίαιτες. Διατηρεί ενεργά τα πολύτιμα γαλακτικά ένζυμα που ελέγχουν και διατηρούν την βιολογική μας ισορροπία. Αποτελεί άριστη τροφή για παιδιά και μεγάλους. Καταναλώνεται με πολλούς τρόπους, όπως όταν συνοδεύει το κυρίως γεύμα, πάνω σε φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί, προστίθεται σε σαλάτες, σάντουιτς, ομελέτες και σε πληθώρα συνταγών.

Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων. Απομακρύνει κάθε κίνδυνο, διατροφικό και εμπορικό, βοηθώντας στην αναλλοίωτη μεταφορά από την παραγωγή στο πιάτο του καταναλωτή. Οι συσκευασίες είναι προηγμένης τεχνολογίας και εναρμονίζονται με τις κείμενες κοινοτικές οδηγίες.



Όλοι εσείς που αγαπάτε τα ελληνικά τυριά στηρίξτε και βοηθήστε το γνήσιο και το ελληνικό. Ζητήστε προϊόντα πιστοποιημένα και αγνά. Όπως μας τα δίδαξε η ελληνική φύση.
Και προσοχή στις απομιμήσεις...



Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.
Παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων
Τηλ: 2231021903, 2232051202  Fax: 2231024526 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας : http://www.katiki.gr/

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη