Περισσότεροι από 80 εκθέτες & 5000 επισκέπτες! Μια εντυπωσιακή Premium Real Estate Expo

 


Περισσότεροι από 80 εκθέτες & 5000 επισκέπτες!
Μια εντυπωσιακή Premium Real Estate Expo 
 
 
 
 
Η 4η Premium Real Estate Expo, η κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο των ακινήτων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 19 Μαΐου με μοναδικούς καλεσμένους, περισσότερους από 80 εκθέτες και με επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τους 5000 επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους διεθνείς επισκέπτες να αγγίζουν το 30% της συνολικής επισκεψιμότητας.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και το Premium Real Estate Forum, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης το Σάββατο 18 Μαΐου, με μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις σε σύγχρονα ζητήματα του κλάδου των ακινήτων και παρουσίασαν τις τάσεις της αγοράς.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχε πλήθος εκθετών και επισκεπτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία.

Η Premium Real Estate Expo αντανακλά τη δυναμική του κλάδου κι αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαμορφώνει το κατάλληλο επιχειρηματικό πλαίσιο για επενδύσεις, αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το Real Estate διεθνώς. 
 
 
 
 
Zήστε την εμπειρία της 4ης Premium Real Estate Expo μέσα από το εντυπωσιακό 3D TOUR που δημιούργησε η εταιρεία Uniliv εδώ
Παρακολουθήστε τις ομιλίες του 4ου Real Estate Forum εδώ
Δείτε τι είπαν οι συμμετέχοντες στην WebTv της έκθεσης εδώ 


#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!