Η Ζανέλ με «Το Τανγκό της Αθήνας», στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης

 

17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΖΑΝΕΛ «ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»

ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

 

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και την άκρως ρετρό αισθητική  μάς προσκαλεί να ακούσουμε το νέο και ανανεωμένο της πρόγραμμα με ερωτικά κυρίως τραγούδια,  σε μια εκλεπτυσμένη μουσικά εποχή χαρίζοντας μας ένα γλυκό ταξίδι στο χωροχρόνο. Είσοδος ελεύθερη.

Το υπέροχο πρόγραμμά της αποτελεί ένα αφιέρωμα στα highlights της εποχής του ελαφρού τραγουδιού και στους μεγάλους δημιουργούς.

Από τον Μιχάλη Σουγιούλ, στον Αττίκ. Από τον Γιώργο Μουζάκη, στον Κώστα Καπνίση, από τον Μίμη Πλέσσα στον Γιώργο Κατσαρό και στον Γιώργο Χατζηνάσιο, είναι ένα μικρό δείγμα όσων θα ακούσετε στη νέα μουσική παράσταση της Ζανέλ. Τραγούδια που τραγουδήθηκαν από σπουδαίες φωνές όπως, η Δανάη Στρατηγοπούλου, η Γιοβάννα, η Σοφία Βέμπο, η Νάνα Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου,η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιάννης Πάριος και άλλες εξαίρετες φωνές της Ελληνικής Δισκογραφίας.

Παράλληλα θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και τα προηγούμενά της τραγούδια, “Μια φορά αγαπάμε” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης), “Μη μου πεις τίποτα” (διασκευή, Μίμης Πλέσσας – Κώστας Πρετεντέρης) και “Η Λαίδη και ο Αλήτης” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης), καθώς και τραγούδια της σύγχρονης δισκογραφίας με την προσωπική ερμηνευτική αισθητική της.

Στο πιάνο, ο μαέστρος Χρήστος Κουμούσης

Στην κιθάρα, ο Γιώργος Πατσιώτης

 

Δείτε εδώ βίντεο από προηγούμενη εμφάνιση της Ζανέλ στον Τόπο Τεχνών "Χώρα"

 

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 43333 / 22310 51075

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στο:  www.xwra.gr

Info:

Ζανέλ "Το Τανγκό της Αθήνας"

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075
 
e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη