Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα στα Καμένα Βούρλα

 



Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Βίκυς Φαλάρα στα Καμένα Βούρλα


Η παρουσίαση του βιβλίου «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Παράδοσης – Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Συμμετείχαν:

- Ζωή Καλαφάτη, εκπαιδευτικός – συγγραφέας, αντιπρόεδρος Θεσσαλικού Θεάτρου, παρουσίασε το βιβλίο.

- Μορφούλα Μακρυνίτσα, φιλόλογος, «Τα Καμένα Βούρλα στα μυθιστορήματα της Βίκυς Φαλάρα».

- Ευθυμία Σιαφάκα, φιλόλογος, διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικό και τη χορωδία του Ομίλου και τον Στάθη Αδάμ, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Βούλα Παπανδρέου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Δ.Σ. του Ομίλου.

Το «παρών» έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Λεωνίδας Πενταλιός και Νικόλαος Μπατσογιάννης, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων, Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Κολοκυθάς, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου, Πατήρ Κωνσταντίνος Βάιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.





Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/news/paroysiastike-vivlio-tis-vikys-falara-sta-kamena-voyrla


https://www.facebook.com/kamenavourla.dimos/posts/pfbid02iGXHLZBpopzRLLQK7kr3ELCH4kSCJp4MxPfTv12wkyWsnZuSK6Ut56T7oUTsEQkQl

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη