Καρδίτσα: Νεκρός κυνηγός σε κυνήγι αγριογούρουνουΤραγωδία σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Καρδίτσα. Νεκρός ο ένας από τους δύο κυνηγούς που είχαν κρυφτεί και περίμνεναν την κατάλληλη στιγμή για να ανοίξουν πυρ…

Δάκρυα στην Καρδίτσα για το «ματωμένο» κυνήγι στην περιοχή του Καλλίθηρου. Ο 60χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός κοντά στον 55χρονο φίλο του, που όπως είπε τον πέρασε για αγριογούρουνο και άνοιξε πυρ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν πλησίασε στο σημείο, τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Διαπίστωσε πως ο άτυχος άντρας ήταν αναίσθητος μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε σε βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ζωή του άτυχου κυνηγού δεν σώθηκε, με τις έρευνες των αστυνομικών να συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί αν οι περιγραφές του 55χρονου αντικατοπτρίζουν όλη την αλήθεια.

Τραγική κατάληξη λοιπόν, είχε το βραδινό κυνήγι δυο φίλων κυνηγών, 55 και 60 χρονών στην ευρύτερη περιοχή του Καλλίθηρου Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο φίλοι είχαν βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο 55χρονος φέρεται να πυροβόλησε, νομίζοντας ότι ήταν θήραμα, κατά λάθος τον 60χρονο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στην περιοχή γύρω στις 20:00 το βράδυ πήγε αστυνομία ενώ ο 60χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.


https://www.newsit.gr/Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη