Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο το βιβλίο του Νίκου Αγαθαγγελίδη "Ημιζωές" (τόμος Α' και τόμος Β')


 

Νίκος Αγαθαγγελίδης

Ημιζωές (τόμος Α’)

Σελίδες: 604, Τιμή: 16,90 Ευρώ

ISBN: 978-618-5556-64-8

Εκδόσεις Υδροπλάνο

 

«Νομίζω πως τα άψυχα μάτια της κοιτούν εμένα. Θέλουν να ουρλιάξουν. Πώς αισθάνθηκες όταν είδες τον Θάνατο να πλησιάζει, μικρή μου;» Το Βέλβετ Ρόου έχει μείνει στην ιστορία ως «η πόλη των χιλίων χαμόγελων». Ωστόσο, πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα ελλοχεύουν σκοτεινά μυστικά. Όταν ο εγκληματολόγος Άλαν Ράσελ αναλαμβάνει την υπόθεση δυο δολοφονημένων κοριτσιών, γνωρίζει ότι η ζωή του θα αλλάξει για πάντα. Τούτη η ιστορία θα είναι η τελευταία του δοκιμασία και ο μοναδικός δρόμος προς την προσωπική του εξιλέωση. Σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο, αλλά και σε όσα στοιχειώνουν το παρελθόν του, ο Άλαν θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα κακό που καλπάζει ξέφρενο. Ο δολοφόνος βρίσκεται κάπου εκεί έξω και δε θα αργήσει να χτυπήσει ξανά… Συμφέροντα και ολέθρια πάθη, ψέματα και δίψα για εξουσία συνυφαίνουν έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, τον κόσμο των Ημιζωών.

 

 

Ημιζωές (τόμος B’)

Σελίδες: 432, Τιμή: 14,90 Ευρώ

ISBN: 978-618-207-151-9

Εκδόσεις Υδροπλάνο

 

Ο περιστρεφόμενος φάρος του περιπολικού στέλνει μπλε και κόκκινες λάμψεις μέσα από τα παράθυρα. Μπλε και σκοτάδι… Κόκκινο και σκοτάδι… Σφίγγει το περίστροφο στο χέρι του. Ο δείκτης του χαϊδεύει τη σκανδάλη και μετρά σιωπηρά μέχρι το τρία. Η Μελίσσα Ρέντγουελ είναι νεκρή. Στο υπόγειο του σπιτιού της, η αστυνομία εντοπίζει το κατακρεουργημένο σώμα ενός άγνωστου άντρα. Ο γιος της ψυχολόγου, ο Ζακ, βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος μα τώρα αγνοείται. Τι έχει συμβεί; Τέσσερις ημέρες μεσολαβούν από την τραγική εκείνη νύχτα. Ορκισμένος να φτάσει στην αλήθεια, ο εγκληματολόγος Άλαν Ράσελ δε θα επιτρέψει τίποτα να μπει εμπόδιο στον δρόμο του. Ωστόσο, το κακό επαγρυπνεί στο Βέλβετ Ρόου. Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Η κοινωνία αποδομείται, με τον Εθνικό Αστερισμό να κηρύττει πόλεμο στην κοινότητα των μαύρων του Μούτσερς Πόιντ. Κι όλα αυτά υπό την απειλή μιας άγριας καταιγίδας, που πλησιάζει και θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Ο κόσμος των Ημιζωών έχει μόλις αρχίσει να ξεδιπλώνεται. Κι όσα γνωρίζατε ήταν μονάχα η αρχή…

 



 

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Αγαθαγγελίδης γεννήθηκε το 1995 στη Βέροια. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στον κλάδο της Φιλοσοφίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ολοκλήρωσε τις πρώτες λογοτεχνικές του απόπειρες. Εργάστηκε ως φιλόλογος, αλλά η ανάγκη για μια ζωή κοντά στη φύση τον έκανε να επιστρέψει στη Βέροια, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. «Είμαι μελισσοκόμος και νιώθω τυχερός που το επάγγελμά που επέλεξα ξεκουράζει την ψυχή μου. Με ηρεμεί· με βοηθάει να αφουγκράζομαι καλύτερα τον Νίκο μέσα μου». Μελετητής της Φιλοσοφίας και της Ιστορίας, αλλά πρωτίστως της ανθρώπινης ψυχής, ο Νίκος Αγαθαγγελίδης αποτυπώνει μέσω της γραφής του την πραγματικότητα ως έχει, απογυμνωμένη από το απατηλό της φαίνεσθαι. Προσωπική του επιδίωξη και φιλοδοξία είναι να φέρει τους ανθρώπους κοντά στη λογοτεχνία, να τους κάνει συνοδοιπόρους σε τούτο το μαγικό ταξίδι. «Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ, είναι ένα ταξίδι που αξίζει να το μοιραστείς, άλλωστε».

Εκδόσεις Υδροπλάνο

Γιάνναρου 19, Αθήνα 174 55

τηλ: 21 0724 7042, info@ydroplanobooks.gr

 

Προβολή - επικοινωνία Art

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη