Σεπτέμβριος ανανέωσης στο Angsana Corfu Resort & Spa

 

 

Σεπτέμβριος ανανέωσης στο Angsana Corfu Resort & Spa

  

Ανακαλύψτε μια ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα από ξεχωριστές δράσεις ευεξίας
σε συνεργασία με έμπειρους
guest coaches

 

Το Angsana Corfu Resort & Spa, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας και αναζωογόνησης με επίκεντρο της φιλοσοφίας του το wellbeing. Αυτό το φθινόπωρο συστήνει στους επισκέπτες του μια μοναδική σειρά δράσεων wellness  που ενεργοποιούν το σώμα και αφυπνίζουν το πνεύμα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο διεθνή οργανισμό Koshaa, που προάγει την ευδαιμονία και την πνευματική ισορροπία.

To πρόγραμμα των δράσεων που φιλοξενούνται στο πολυτελές resort αποτελείται από 6 διαφορετικές ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την παρουσία  των  εξειδικευμένων guest coaches Deepak & Vasundhara.

 

Abundant Life 1 to 1 Coaching by Vasundhara & Deepak (1-22 Σεπτεμβρίου)

Η έμπειρη Vasundhara ενώνει τις δυνάμεις της με τον master του είδους Deepak και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πνευματική μεταμόρφωση και την κατάκτηση της αφθονίας.

 

Circle of Life Dialogue Series (7- 12 Σεπτεμβρίου)

Ξεχωριστοί διάλογοι αφιερωμένοι στην κατάκτηση της αφθονίας, στις σχέσεις, στην υγεία, στον τρόπο ζωής, στα οικονομικά και στην ευδαιμονία συντονίζονται από τους Vasundhara και Deepak

 

Natural Living Therapies (7- 12 Σεπτεμβρίου)

Οι θεραπείες natural living θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε διαφορετικές συνήθειες και τρόπο σκέψης, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές του σεφ Shrekanth.

 

Raw Food Art Recipes (7-12, 14-16 & 24-25 Σεπτεμβρίου)

Ο μοναδικός chef Shrekanth θα σας μυήσει με τη δημιουργική ματιά του στην ωμοφαγία με πρωταγωνιστές τις πιο αγνές πρώτες ύλες.

 

Raw Life Celebration (17- 22 Σεπτεμβρίου)

Σε αυτό το μοναδικό event θα γνωρίσετε πώς μπορείτε να αξιοπoιήσετε τους ακατέργαστους θησαυρούς της γης για θεραπευτικούς λόγους και wellbeing.

 

Η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ευζωίας έρχεται στο Angsana Corfu Resort & Spa έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +30 26610 22900 ή μέσω email στο spa-corfu@angsana.com.

 











 

###

Περισσότερα για το  Angsana Corfu

Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Angsana Corfu Resort & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa.

 

Angsana Corfu Resort & Spa

11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,

49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα

www.angsana.com/en/greece/corfu

 



Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη