«Φέρτε»: Νέο τραγούδι για τον Λευτέρη Ντελή με την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου «Φέρτε»: Νέο τραγούδι για τον Λευτέρη Ντελή με την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

Το νέο του single μας παρουσιάζει ο Κρητικός ερμηνευτής, Λευτέρης Ντελής, το οποίο έχει γράψει το δίδυμο των επιτυχιών, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο «μετρ» του στίχου, Ηλίας Φιλίππου. 

Πρόκειται για ένα δυνατό χορευτικό κομμάτι που έχει τίτλο «Φέρτε», το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση και το σίγουρο είναι ότι θα αγαπηθεί από το κοινό.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο τραγούδι του Λευτέρη Ντελή, ο οποίος διαγράφει μεγάλη καριέρα στο Ισραήλ,  συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου.

Το τραγούδι «Φέρτε» κυκλοφορεί από την Prime Productions.   

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Ντελή…

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει ενεργή παρουσία στη δισκογραφία.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τον βάφτισαν ο αείμνηστος Μιχάλης Μενιδιάτης και ο γιος του Χρήστος, από τους οποίους ίσως, εκτός από το όνομα, να πήρε και το ταλέντο στη μουσική.

Τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στο Ισραήλ, όπου έχει καταφέρει να χτίσει μία μεγάλη καριέρα, με κάθε του εμφάνιση να είναι sold out.

Δείτε το video clip:

https://www.youtube.com/watch?v=zzadMXETLXMPost a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη