Μιχάλης Αεράκης: «Η αγάπη στο τέλος πάντα νικάει και αυτή μόνο μπορεί να φέρει τον Σασμό» Μιχάλης Αεράκης: «Η αγάπη στο τέλος πάντα νικάει και αυτή μόνο μπορεί να φέρει τον Σασμό»


Ο «παπα-Μιχάλης» μιλάει στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη για την τεράστια επιτυχία της σειράς και για όσα έζησε δίπλα στον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη… παππούς του τον προόριζε για παπά, εκείνος ονειρευόταν να γίνει τραγουδιστής, εν τέλει τον κέρδισε η υποκριτική, ωστόσο, έστω και με κάποιες δεκαετίες καθυστέρηση, τα ράσα τα φόρεσε. 


Ο λόγος για τον Μιχάλη Αεράκη, που διαπρέπει στον ρόλο του παπά-Μιχάλη στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». 


Στη σειρά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό του. Και ομολογουμένως το έργο του είναι αρκετά δύσκολο, καθώς σε αυτό κυριαρχούν τα μεγάλα μυστικά, τα πάθη και οι απαγορευμένοι έρωτες. 


Αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό, που επί 17 χρόνια ήταν καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης και έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο Θέατρο, μετρώντας παράλληλα σημαντικές συνεργασίες και στον χώρο της τηλεόρασης, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο allyou.gr. 

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ


Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη