Ευκαιρία να κερδίσουν μια περιβαλλοντική δράση για το Δήμο τους δίνει η ΑΝΑΚΕΜ στους επισκέπτες στην έκθεση Beyond 4.0

 

Ευκαιρία να κερδίσουν μια περιβαλλοντική δράση για το Δήμο τους δίνει η ΑΝΑΚΕΜ στους επισκέπτες στην έκθεση Beyond 4.0

 

Το παρών στην Έκθεση BEYOND 4.0 δίνει η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ),  με σκοπό την ευρεία ενημέρωση αλλά και την υποστήριξη των φορέων της Αυτοδιοίκησης για τα θέματα της διαχείρισης των ΑΕΚΚ.

Η έκθεση διοργανώνεται από την HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, παράλληλα με το Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της ΑΝΑΚΕΜ, αιρετοί και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα  έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Περιβαλλοντικό Παιχνίδι Ερωτήσεων: "Ενημερωθείτε για τα μπάζα – Κερδίστε για το Δήμο σας».

 

Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά σε 12 ερωτήσεις σχετικές με την εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ θα μετάσχουν  σε κλήρωση, ο νικητής της οποίας θα κερδίσει για τον Δήμο του τη διοργάνωση από την ΑΝΑΚΕΜ μιας περιβαλλοντικής δράσης για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το περιβάλλον.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΚΕΜ και στα social media.

 

Στο περίπτερο του ΣΣΕΔ, περ. 15 stand C20, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εκτενέστερα για τη δράση της ΑΝΑΚΕΜ και τις διαδικασίες αξιοποίησης των ΑΕΚΚ, καθώς και να διερευνήσουν δυνατότητες και πεδία συνεργασίας.  

 

 

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη