ΟΚΕ:Η Τουρκἰα ρἰχνει χρἠμα για τη δημιουργὶα γκὲτο στη Θρὰκη

    Ομάδα                                    Αθήνα 6-5-2021                                      

   Κοινωνικής

   Εγρήγορσης


                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Την προσπάθεια της Άγκυρας, να συσπειρώσει τη μουσουλμανική μειονότητα γύρω από τα τουρκικά συμφέροντα, για να λειτουργήσει ως κράτος εν κρατεί μέσα στο ελληνικό κράτος κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Βασίλης Αναστασόπουλος, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκὶας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στην Θεσσαλονίκη.

      Όπως τόνισε ο ίδιος, στην τελευταία περιοδεία κλιμακίου της ΟΚΕ στην Θράκη διαπιστώσαμε ότι οι Τούρκοι ρίχνουν πολύ χρήμα, ὼστε να προσεταιριστούν Πομάκους και Ρομά, με σκοπὸ να μιλούν την τουρκική γλώσσα και να προωθούν τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας.

      Όμως αυτά τα σχέδια τους η πλειοψηφία των Πομάκων και των Ρομά δεν είναι πρόθυμοι να ακολουθὴσουν γιατί δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη μητρική τους γλώσσα και την εθνική τους συνείδηση, παρότι αυτό παρουσιάζεται ως μονόδρομος από την τουρκική προπαγάνδα, ο οποὶος, βὲβαια, «μονὸδρομος» συνοδεὺεται από πολλά οικονομικά κίνητρα.

      Σε κάθε περίπτωση το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να επιτρέψει τον σχηματισμό γκέτο, που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται και στο οποίο αναφὲρθηκε ο Τούρκος Υφυπουργὸς αποκαλώντας τους «οι δικοὶ μας άνθρωποι»!

              

               Για επικοινωνία: Email: ixnilatis.oke@gmail.com

                                       κιν. 6931850885

                                          Site: oke-i.gr

           facebook: https://www.facebook.com/oke.parembasi

                            https://twitter.com/vassilisanastPost a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη