Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κέφι και χορός στο στο “Pita Party – Dance Show” του Artistic Studio Oriental Expression

Με χαρά, κέφι, αγάπη και αισιοδοξία για το 2020, πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά η Κοπή της Πίτας του Artistic Studio Oriental Expression, η κλήρωση δώρων και το Dance Show που ακολούθησε.

Η εκδήλωση “Pita Party - Dance Show” έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στην «Αρχιτεκτονική Live Stage» στο Γκάζι και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Αγάπη, υγεία και θετική ενέργεια ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι μαθητές, οι δάσκαλοι – χορογράφοι, οι προσκεκλημένοι και όλοι οι φίλοι του Artistic Studio Oriental Expression και της 1st Bollywood Dance Academy Greece που ήταν εκεί και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι χορογραφίες των Τμημάτων Χορού, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και σε πολλές περιπτώσεις – κατά κοινή ομολογία – άγγιξαν υψηλά ποιοτικά χορευτικά πρότυπα που συναντάμε μόνο σε επαγγελματικές ομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Artistic Studio Oriental Expression, τα  μέλη μας, τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, τους εξαίρετους συνεργάτες μας και πάνω απ’ όλα το υπέροχο ΚΟΙΝΟ μας, που με τη παρουσία του “αγκαλιάζει” πάντα τις εκδηλώσεις μας.

Ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι  παρουσίες του Δρ. Άλκη Ράφτη (Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού – CID), του κ. Maghar Candhi (Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Ινδίας), της κυρίας Lucie Kuligova (Διευθύντρια σε θέματα Πολιτισμού της Τσεχικής Πρεσβείας στην Ελλάδα), των  εκπροσώπων των Χορηγών και των Χορηγών Επικοινωνίας και πολλών άλλων συνεργατών και υποστηρικτών μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΚΑΙ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

Η Μονή Ελεούσης Ξυνιάδος Δομοκού, εόρτασε την εύρεση της Ιεράς Εικόνος

Την εύρεση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ξυνιάδος εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη μας κατά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου με κάθε λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων προσκυνητών από την Θεσσαλία και άλλα διαμερίσματα της Ελλάδος, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευλαβούνται την Παναγία Ελεούσα. Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβαΐδος κ. Πορφυρίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Θηβαΐδος με τη συμμετοχή πολλών Ιερέων από την Φθιώτιδα και από άλλες Μητροπόλεις που εν τω μεταξύ είχαν έρθει με πολλά λεωφορεία.   Κατά την διάρκεια της αρτοκλασίας που έγινε στη φιάλη της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος προσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο κ. Πορφύριο, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και αφού αναφέρθηκε δι’ ολίγον στην ιστορία της ιεράς Εικόνος τον παρεκάλεσε να κηρύξει τον …