Πήτερ Παν Τίνκερμπελ στη χώρα του Ποτέ στο Θέατρο Λαμπέτη

Ο ΠΗΤΕΡΠΑΝ ΚΑΙ Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ

ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
                                             
                                        
ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ - ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ  ΚΑΠΤΑΙΝ ΧΟΥΚ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΠΟ 16/2/2020 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11.30
ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ  ΣΧΟΛΕΙΑ

Μια θεαματική περιπέτεια στη χώρα Ποτέ με το αιώνιο παιδί και τους θρυλικούς ήρωες της πιο αγαπημένης ιστορίας για παιδιά παγκοσμίως.
Σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με παραμυθένια κοστούμια με μια μεγάλη ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών που ντύνεται με κιν/κά γυρίσματα και 3D animation στο ανακαινισμένο θέατρο Λαμπέτη.

 Σε θεατρική διασκευή  και σκηνοθεσία της δημοφιλούς  δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου, με σημαντικά μηνύματα ζωής για τη φιλία, για την επιμονή στο στόχο μας, για την γενναιοδωρία, την μεγάλη αξία της οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνία.
Το κεντρικό μήνυμα, όμως, του έργου είναι η ευθύνη που έχουμε όλοι μας για την καταστροφή του περιάλλοντος και η επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τη φύση.
Να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά, αυριανοί πολίτες αυτού του κόσμου ότι η κλιματική αλλαγή , αν δεν παρθούν μέτρα από όλους μας απειλεί τις ζωές και το μελλον μας.

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο Πήτερ Παν και οι φίλοι του καλούνται να σώσουν τη χώρα του Ποτέ που κινδυνεύει εξαιτίας του Κάπταιν Χουκ ο οποίος κατασκεύασε μια μηχανή κάπου στη Γη. Την μετέφερε στη χώρα του Ποτέ και αφού έκαψε τη βλάστηση στο μεγάλο βουνό άρχισε τις εργασίες του τρυπώντας το έδαφος για να βρει χρυσό, αλλά και να αποσπάει το πολύτιμο υλικό Νάρντια που δημιουργείται από τη Νεραϊδόσκονη και γίνεται διαμαντόπετρες πάνω στους βράχους.
Έτσι γέμισε τον τόπο με διοξείδιο του άνθρακα και άρχισε να μολύνει και το νερό της θάλασσας. Οι νεράιδες, οι γοργόνες, οι Ινδιάνοι, τα χαμένα παιδιά, τα ζώα, τα φυτά, τα λουλούδια άρχισαν να αρρωσταίνουν. Η χώρα του Ποτέ κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Ο Πήτερ Παν με την βοήθεια όλων των φίλων του πρέπει να σταματήσει αυτή την καταστροφή από τους πειρατές και να σώσει το περιβάλλον και τους κατοίκους της χώρας του. Η μαχη η επιμονή του το θάρρος και το δίκιο του θα τον οδηγήσουν στο τέλος, στη νίκη και νέοι κανόνες θα μπουν σε όλους όσους ζουν εκεί για να προστατέψουν στο μέλλον τη φύση, το περιβάλλον που τους χαρίζει τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν - Αναστάσης Κολοβός, Φανή Παρλή, Γιάννης Χριστοφάνης, Δέσποινα Κασσιώτη, Μάριος- Σέρτζιο Μπουσι, Νίκος Παππαδάκης, Γιώργος Λουρωτός,

Συντελεστές 
Θεατρική διασκευή –  Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθεσία-  Γιούλη Ηλιοπούλου
Μουσική επένδυση-  Κρίστελ Καπερώνη
Ειδικές κατασκευές-  Θόδωρος  Τσιμπλάκης
Σκηνικά- Κοστούμια  Τζούλια Μάρκο
Φωτισμοί-3D ANIMATION  Λάμπρος Σούνδιας
Κινησιολογία-  Γιούλη Ηλιοπούλου
Χορογραφίες-  Φανή Παρλή
Δ/νση Παραγωγής-  Αντώνης Μαρκόγιαννης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
 ΓΕΝ. ΕΙΣ .A ΖΩΝΗ  12 ΕΥΡΩ ,Β ΖΩΝΗ 10 ΕΥΡΩ ,  ΑΝΕΡ. ΠΟΛ. 8 ΕΥΡΩ ,
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2105248144-6988454661

Έναρξη παραστάσεων για σχολεία 16-2-20
Ειδικές τιμές για σχολεία: Τηλ.: 2105248144 -6988454661


Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη