Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο

Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο 


Η Aqua Vista Hotels συστήνει την τεχνογνωσία της στο hotel management σε ένα ακόμη ελληνικό νησί. Με την προσθήκη της Νάξου στο portfolio του, ο Όμιλος προχωρά έμπρακτα στην υλοποίηση του πλάνου επέκτασής του σε ανερχόμενους προορισμούς που διαθέτουν φυσική ομορφιά και έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Η υπογραφή πολυετούς συνεργασίας με το Apricot and Sea Luxury Villas έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα high-end κατάλυμα στο σύνολο των μονάδων που ο Όμιλος διαχειρίζεται, ενώ η μεγάλη εμπειρία της Aqua Vista Hotels στο management boutique ξενοδοχείων σε μοναδικές τοποθεσίες είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει θετικά, με τον Όμιλο να εισάγει στο νησί το δικό του επιτυχημένο μοντέλο δημιουργίας και διαχείρισης βιώσιμων μονάδων.


Το εντυπωσιακό Apricot and Sea Luxury Villas στην παραλία Ορκός, με 9 νεόδμητες βίλες και 3 πισίνες, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των ξενοδοχειακών μονάδων που πλαισιώνουν το portfolio της Aqua Vista Hotels. Η κυκλαδική αρχιτεκτονική συναντά το σύγχρονο minimal design, προσφέροντας μια άνετη και πολυτελή διαμονή, με θέα 360 μοιρών στην εξαιρετική παραθαλάσσια τοποθεσία. Έπειτα από την επιλογή του ονόματος του ξενοδοχείου, ο Όμιλος προχώρησε και στην ονοματοδοσία κάθε βίλας σύμφωνα με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καθεμίας. Συνδυάζοντας τη μοναδική αισθητική του κάθε χώρου με την ανάδειξη των βασικών χαρακτηριστικών της Νάξου, η Aqua Vista Hotels μετέφερε και στον νέο προορισμό τη φιλοσοφία της για μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.


Η Aqua Vista Hotels, και πιο συγκεκριμένα το τμήμα branding της, ‘Alina Tsolakakis’, ανέλαβε και την επιμέλεια του site, της επίσημης φωτογράφισης και του βίντεο του Apricot and Sea Luxury Villas, αποδίδοντας ρεαλιστικά τους σύγχρονους χώρους, το μαγευτικό φυσικό τοπίο και τη συνολική εμπειρία φιλοξενίας που περιμένει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού.


Σχολιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε: «Έχοντας ήδη εδραιώσει την παρουσία μας στις Κυκλάδες, στοχεύουμε στην εξάπλωση του Ομίλου σε προορισμούς που συμβαδίζουν με το όραμά μας. Το Apricot and Sea Luxury Villas στη Νάξο αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες και τις άριστες σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Καθώς συναντά τα υψηλά standards που μας εκφράζουν, είμαστε σίγουροι ότι θα εισάγει ένα νέο είδος φιλοξενίας στη Νάξο και ότι το νέο αυτό ξεκίνημα θα στεφθεί με επιτυχία και θα αποτελέσει την αρχή για περισσότερες συνεργασίες στο νησί».
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

Η Μονή Ελεούσης Ξυνιάδος Δομοκού, εόρτασε την εύρεση της Ιεράς Εικόνος

Την εύρεση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ξυνιάδος εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη μας κατά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου με κάθε λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων προσκυνητών από την Θεσσαλία και άλλα διαμερίσματα της Ελλάδος, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευλαβούνται την Παναγία Ελεούσα. Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβαΐδος κ. Πορφυρίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Θηβαΐδος με τη συμμετοχή πολλών Ιερέων από την Φθιώτιδα και από άλλες Μητροπόλεις που εν τω μεταξύ είχαν έρθει με πολλά λεωφορεία.   Κατά την διάρκεια της αρτοκλασίας που έγινε στη φιάλη της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος προσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο κ. Πορφύριο, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και αφού αναφέρθηκε δι’ ολίγον στην ιστορία της ιεράς Εικόνος τον παρεκάλεσε να κηρύξει τον …