Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Aqua Vista Hotels προωθεί τον αθλητικό τουρισμό στην Κίμωλο

Η Aqua Vista Hotels προωθεί τον αθλητικό τουρισμό στην Κίμωλο
Με τη φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει δυναμικά, η Aqua Vista Hotels συνεχίζει να δίνει ισχυρό “παρών” σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του κλάδου της φιλοξενίας. Πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης του Ομίλου σε αυτή τη φιλοσοφία αποτελεί η επίσκεψη στελεχών της Aqua Vista Hotels στην Κίμωλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, για να συμμετάσχουν σε workshop σχετικά με τον θετικό αντίκτυπο του αθλητικού τουρισμού στον τομέα της φιλοξενίας στα ελληνικά νησιά. Η επιτυχημένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο πλαίσιο του πρώτου Kimolos Trail με τη συνεργασία του Cyclades Trail Cup 2018, gold media sponsor το Greek Travel Pages και υπό την αιγίδα του Δήμου Κιμώλου.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, που συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ομιλήτρια,  μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους την εμπειρία του Ομίλου σχετικά με τον τρόπο που οι ξενοδόχοι μπορούν να επωφεληθούν από τις συγκεκριμένες δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις. Μιλώντας σχετικά με το θέμα του workshop “Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση & αύξηση κρατήσεων”, η κυρία Ματζουράνη επεσήμανε τη σημασία του Kimolos Trail για την επέκταση της τουριστικής περιόδου για το νησί. Με τον αγώνα να προσελκύει μια συγκεκριμένη κατηγορία επισκεπτών, μοιράστηκε την τεχνογνωσία της Aqua Vista Hotels για τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να προχωρήσουν στην κατάλληλη προετοιμασία και στη συνέχεια στην αποτελεσματική διαχείριση της διαμονής των αθλητών. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου για την αύξηση και αναβάθμιση των κρατήσεων μέσω online εργαλείων και ενεργειών μάρκετινγκ. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των παρευρισκομένων οδήγησε σε μια εποικοδομητική συζήτηση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα του πώς η Aqua Vista Hotels μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά προς αυτούς. Όχι μόνο έμαθαν πως θα επιτύχουν μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά και πώς μπορούν να επωφεληθούν από ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη του νησιού ως all year round προορισμού.
Στο πλαίσιο της ημερίδας η κυρία Σοφία Ματζουράνη δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για μια ακόμη φορά σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, μέσω της οποίας μπορούμε να βοηθήσουμε τους ντόπιους ξενοδόχους στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Στις μέρες μας όλο και περισσότερα αθλητικά events πραγματοποιούνται στα νησιά, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων αλλά και απλών θεατών. Η Aqua Vista Hotels είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες και να αυξήσουν τις κρατήσεις ακόμη και κατά τη low season”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

Η Μονή Ελεούσης Ξυνιάδος Δομοκού, εόρτασε την εύρεση της Ιεράς Εικόνος

Την εύρεση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ξυνιάδος εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη μας κατά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου με κάθε λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων προσκυνητών από την Θεσσαλία και άλλα διαμερίσματα της Ελλάδος, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευλαβούνται την Παναγία Ελεούσα. Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβαΐδος κ. Πορφυρίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Θηβαΐδος με τη συμμετοχή πολλών Ιερέων από την Φθιώτιδα και από άλλες Μητροπόλεις που εν τω μεταξύ είχαν έρθει με πολλά λεωφορεία.   Κατά την διάρκεια της αρτοκλασίας που έγινε στη φιάλη της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος προσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο κ. Πορφύριο, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και αφού αναφέρθηκε δι’ ολίγον στην ιστορία της ιεράς Εικόνος τον παρεκάλεσε να κηρύξει τον …