Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

 Άγιος Γεώργιος Δομοκού.

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία τριάντα επτά (37) τετραγωνικών μέτρων, υπερυψωμένη ισόγεια, κατασκευής 1994, σε άριστη κατάσταση, εντός πλήρως διαμορφωμένου οικοπέδου 1.800 τ.μ..
Διαθέτει σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο, κλιματιστικό inverter, μεγάλη βεράντα 20 μέτρων με εξαιρετική θέα, τεράστιο κήπο με εκατοντάδες τριανταφυλλιές, δύο ευμεγέθη έλατα κ.α..
Διαθέτει επίσης γκαράζ για αυτοκίνητα, αποθήκη κήπου 12 τ.μ., λειτουργικό μπάρμπεκιου και φούρνο, πέτρινες βρύσες και διακοσμητικό πηγάδι.
Πολύ ήσυχη περιοχή, στο κέντρο της Ελλάδας, στη βορειοανατολική πλευρά του Νομού Φθιώτιδας, με θαυμάσια θέα στα βουνά, ιδανική για λάτρεις της φύσης, σε ένα μικρό τυπικό, αυθεντικό ελληνικό χωριό, με ίδια απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (245), πέντε λεπτά από τον Νέο Οδικό Άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε65, λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα και με εκπληκτικές τοποθεσίες που μπορείτε να επισκέπτεστε περιμετρικά, όχι περισσότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο, όπως οι λίμνες Πλαστήρα και Σμοκόβου, τα Μετέωρα, η Ελάτη και το Περτούλι, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα, η Λάρισα, ο Βόλος και το Πήλιο, η Ανάβρα Μαγνησίας, η Λαμία, τα Καμένα Βούρλα, οι Δελφοί και το Καρπενήσι.
Βρίσκεται πάνω στην Όθρυ, το βουνό των Τιτάνων και των Νυμφών, εντός των ορίων του βασιλείου του ημίθεου Αχιλλέα, με εννέα αρχαίες ακροπόλεις σε απόσταση αναπνοής, αλλά και πολλά νεότερα  ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Τιμή εξαιρετική, κ. Δημήτρης, 6946819139, ώρες 10:00-13:00, email:  karelisdimitris@gmail.com

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη