Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού

 Άγιος Γεώργιος Δομοκού.


Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία τριάντα επτά (37) τετραγωνικών μέτρων, υπερυψωμένη ισόγεια, κατασκευής 1994, σε άριστη κατάσταση, εντός πλήρως διαμορφωμένου οικοπέδου 1.800 τ.μ..
Διαθέτει σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο, κλιματιστικό inverter, μεγάλη βεράντα 20 μέτρων με εξαιρετική θέα, τεράστιο κήπο με εκατοντάδες τριανταφυλλιές, δύο ευμεγέθη έλατα κ.α..
Διαθέτει επίσης γκαράζ για αυτοκίνητα, αποθήκη κήπου 12 τ.μ., λειτουργικό μπάρμπεκιου και φούρνο, πέτρινες βρύσες και διακοσμητικό πηγάδι.
Πολύ ήσυχη περιοχή, στο κέντρο της Ελλάδας, στη βορειοανατολική πλευρά του Νομού Φθιώτιδας, με θαυμάσια θέα στα βουνά, ιδανική για λάτρεις της φύσης, σε ένα μικρό τυπικό, αυθεντικό ελληνικό χωριό, με ίδια απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (245), μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα και με εκπληκτικές τοποθεσίες που μπορείτε να επισκέπτεστε περιμετρικά, όχι περισσότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο, όπως οι λίμνες Πλαστήρα και Σμοκόβου, τα Μετέωρα, η Ελάτη και το Περτούλι, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα, η Λάρισα, ο Βόλος και το Πήλιο, η Ανάβρα Μαγνησίας, η Λαμία, τα Καμένα Βούρλα, οι Δελφοί και το Καρπενήσι.
Βρίσκεται πάνω στο βουνό των Τιτάνων και των Νυμφών, την Όθρη, εντός των ορίων του βασιλείου του ημίθεου Αχιλλέα, με εννέα αρχαίες ακροπόλεις σε απόσταση αναπνοής, αλλά και πολλά νεότερα μνημεία της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Τιμή συζητήσιμη, ώρες 10:00-13:00, κιν. 6947185990, κ. Δημήτρης, email:  dk@lamiatimes.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ