Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Διβριωτών Ν.Φθιώτιδας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 
Λαμία, 7/ 2/ 2016
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά, η ετήσια ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ.
Ολοι ήταν εκεί χθες το βράδυ, στο Κέντρο «ΤΕΜΠΕΛΗΣ» στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ.
Η αίθουσα κατάμεστη απο κόσμο, Διβριώτες και φίλοι της Δίβρης που χρόνια τώρα τιμούν την δραστηριότητα μας, την προσφορά μας, στην παράδοση, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό. Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση της περασμένης χρονιάς, με καταγωγή από τη ΔΙΒΡΗ, και το γλέντι μας άρχισε. Το κέφι περίσσευε, τα χορευτικά μας κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους, μας βρήκε το πρωί να χορεύουμε με τους Βλαχοδήμο Νίκο, Μπέκιο Γιώργο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο κλαρίνο .Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους Βουλευτές Φθιώτιδας, κο Καραναστάση, Βέττα, Μιχελή και Σταϊκούρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθ/δας κο Καραΐσκο, τον Αντ/χη κο Καρακάντζα, τον Δήμαρχο Λαμιέων κο Σταυρογιάννη, τον Πρόεδρο Δ.Δ Δίβρης κο Παπαδημητρίου ,τον Γ.Γ του Δήμου Λαμιέων κο Καλαμπαλίκη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ Λαμιέων κο Κλειτσάκη,
τους Αντ/χους Κορέντζελο, Ζήσιμο, τους Δημ Συμβ. Τσεκούρα, Λάμπρου, Κυρίτση, Τσακμάκη, την τ. Δ/τρια Νοσοκομείου Καρπενησίου κα Τσεκούρα, τον Πρόεδρο του Συν/μου Μακρολειβάδου κο Ηλιόπουλο, τον Πρόεδρο της Α.Ε Δίβρης κο Γιαννέκο, τους εκπροσώπους της « Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη», εκπροσώπους από τους Συλλόγους, Αμφιθέας, Καλαμακίου, Στύρφακας, Μοσχοκαρυάς, Αχλαδιάς, και Νεολαίας Γοργοποτάμου και φυσικά όλους τους χορευτές μας, αλλά και τον Χοροδιδάσκαλό μας για την επιμέλεια των χορευτικών μας.

                                                         ΤΟ      Δ. Σ.
 


Νεότερη Παλαιότερη