Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φρούτα, μακροχρόνια συντήρηση, τα μυστικά

Νέο βιβλίο μοναδικού περιεχομένου με τίτλο «Φρούτα, μακροχρόνια συντήρηση, τα μυστικά» με ISBN 978-618-82371-0-0, κυκλοφορεί η εκδοτική εταιρεία ISOFRUIT που συνδυάζει τα μυστικά της μετασυλλεκτικής διαχείρισης με τη μακροχρόνια συντήρηση των φρούτων σε ψυκτικούς θαλάμους.
Ο τρόπος  αντιμετώπισης των κλιμακτηριακών ή μη κλιμακτηριακών φρούτων. Η  εφαρμογή της πρόψυξης και τα οφέλη αυτής. Η επιλογή  των κατάλληλων συνθηκών συντήρησης. Ο τρόπος διαχείρισης διαφόρων αερίων που παράγονται μετασυλλεκτικά από τα φρούτα και τα επηρεάζουν, όπως αιθυλένιο και διοξείδιο του άνθρακα. Η επιτυχής εφαρμογή όλων των παραμέτρων και οδηγιών σε χώρους υποδοχής, επεξεργασίας, διαλογής, τυποποίησης και αποθήκευσης σε ψυκτικούς θαλάμους, αποτελούν ένα μέρος του πιο πάνω συγγραφικού έργου.
 
Το βιβλίο συγκεντρώνει την εμπειρία πάρα πολλών ετών και εκπονήθηκε από συγγραφική ομάδα με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο της συντήρησης και της κατασκευής ψυκτικών συγκροτημάτων για όλα τα φρούτα της Ελληνικής γης και όχι μόνο.
 
Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα για τους Αγρότες, Γεωπόνους, Διακινητές & Έμπορους γεωργικών προϊόντων, Ψυκτικούς και Μελετητές παρόμοιων έργων συντήρησης, Εκπαιδευτικούς, Φοιτητές κλπ.
 
Διατίθεται από την ISOFRUIT τηλ 210 2387891 ή αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. H ISOFRUIT επίσης διαθέτει άμεση γραμμή επικοινωνίας για όλους όσοι θέλουν να πληροφορηθούν για την περιεχόμενη ύλη. Τηλ. 6983810050
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ