Αφιερωμένο στη σύγχρονη Αθήνα το τεύχος Ιανουαρίου του δημοφιλούς LGBT περιοδικού ΟutThere

Η μόδα, η τέχνη και οι γεύσεις της ευρωπαϊκής μητρόπολης συναντούν τους κατοίκους της πόλης και χαρίζουν
42 σελίδες γεμάτες αθηναϊκές εμπειρίες
Με τη σφραγίδα "The Authentic Athens Issue" να δεσπόζει στο εξώφυλλο του OutThere και τη λέξη "Yassas" να αποτελεί τον τίτλο του editorial, ο αρχισυντάκτης του δημοφιλέστερου περιοδικού της LGBT κοινότητας, καλωσορίζει το αναγνωστικό κοινό και μοιράζεται μαζί τους, τις εμπειρίες του από τη σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Συναντάει νέους σχεδιαστές μόδας, γνωρίζει σύγχρονους καλλιτέχνες και συνομιλεί με την gay κοινότητα της πόλης. Διασχίζει το κέντρο της Αθήνας, ανακαλύπτει το ρυθμό της και επισκέπτεται τα στέκια της. Eνθουσιάζεται από τον αρμονικό τρόπο συμβίωσης του αρχαίου με το σύγχρονο και την ισορροπία του συντηρητικού με το προοδευτικό στοιχείο. Έρχεται σε επαφή με τη σύγχρονη urban κουλτούρα, πραγματοποιεί φωτογράφιση μόδας, δοκιμάζει ελληνικές γεύσεις και εξυμνεί την ελληνική παράδοση στην οινοποιία.

Ενώ το πνεύμα της πόλης και των ανθρώπων της, τον συναρπάζει: "Υπάρχει μια διάχυτη θετική ενέργεια και η αίσθηση ότι η δημιουργικότητα είναι φυσικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Οι νέοι επιχειρηματίες είναι καταρτισμένοι, ταξιδεύουν στο εξωτερικό και υποκύπτουν στη μαγεία των τεχνών" τονίζει ο δημοσιογράφος.

Απολαύστε τη συνέχεια του αφιερώματος στην Αθήνα εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη