Διάκριση των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 9.00 το πρωί, στα Μελισσιάτικα Βόλου πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βυζαντινής Μουσικής με την συνεργασία του ιεροψαλτικού συνδέσμου Δημητριάδος και Αλμυρού και της ομωνύμου Ιεράς Μητροπόλεως.
Στον άριστα διοργανωμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πέντε μαθητές της σχολής βυζαντινής μουσικής της Μητροπόλεώς μας, οι οποίοι απέσπασαν άριστες κριτικές και έλαβαν πρώτο και δεύτερο βραβείο.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν έγκριτοι και αξιόλογοι μουσικολόγοι, μουσικοδιδάσκαλοι και πρωτοψάλτες από την περιοχή του Βόλου αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδος.
Αναλυτικότερα στο Γ΄επίπεδο δόθηκαν από την κριτική επιτροπή τρία δεύτερα βραβεία και ένα τρίτο βραβείο. Από τη σχολή μας διαγωνίστηκαν οι μαθητές Κόρμπος Γεώργιος και Κωστορρίζος Ιωάννης όπου έλαβαν και οι δυο Β΄ Βραβείο.
Στο Δ΄ επίπεδο δόθηκαν από την κριτική επιτροπή ένα πρώτο βραβείο (το μοναδικό σε όλα τα επίπεδα διαγωνισμού), δυο δεύτερα βραβεία και ένα τρίτο βραβείο. Από τη σχολή μας διαγωνίστηκαν ο Κυριάκος Θεόφιλος όπου έλαβε το Α΄ Βραβείο και οι Λιακόπουλος Δημήτριος και Δεμερτζόγλου Κωνσταντίνος όπου έλαβαν και οι δυο Β΄ Βραβείο.
Συγχαίρουμε θερμά όλους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.

Νεότερη Παλαιότερη