Αναδεικνύοντας την Ελληνική Γαστρονομία σε αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με αφορμή την υλοποίηση του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού«, θα δώσει δυναμικό παρών για δεύτερη χρονιά στις παράλληλες εκδηλώσεις της 9ης ΗΟRECA 2014.
Στο πλαίσιο της νέας εκδήλωσης, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εποικοδομητική ανοικτή συζήτηση σχετικά με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γαστρονομίας για την δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης ταξιδιωτικής εμπειρίας.
Την εκδήλωση στο Metropolitan Expo θα χαιρετίσουν ο γενικός διευθυντής ΣΕΤΕ, κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης και ο Managing Director της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης.
Ως ομιλητές θα συμμετέχουν οι κ.κ.:
Ηλίας Μαμαλάκης, εκδότης-διευθυντής του γαστρονομικού περιοδικού “Olive”, δημοσιογράφος, σύμβουλος γεύσης
Πλάτων Μαρλαφέκας, διευθυντής Μάρκετινγκ, Λουξ
Μηνάς Μαυρικάκης, διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Ντίνα Νικολάου, chef Μαγειρικής, συγγραφέας Βιβλίων Μαγειρικής, συνιδιοκτήτρια Evi Evane Restaurant & Traiteurs
Γιώργος Πίττας, ξενοδόχος – μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος & επικεφαλής Προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό»
Χρήστος Σοκόλης, ιδρυτής του Γραφείου Marketing Food Concepts, μέτοχος της εταιρείας Fresh Ζαχαροπλαστεία
Νίκος Φωτιάδης, chef, αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Πιερικής Γαστρονομίας.
Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος γεύσης, κα Ντένη Καλλιβωκά.
- Πήγή: www.tribune.gr/
Νεότερη Παλαιότερη