Days of Art in Greece προτείνει: Τα δωρεάν της εβδομάδας 21-27 Φεβρουαρίου!


Συναυλίες, εκθέσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και θέατρο συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων για τις επόμενες ημέρες!

Η Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος οργανώνει και αυτή την Παρασκευή την καθιερωμένη συναυλία και την Τετάρτη η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσει αποκριάτικες μελωδίες στην Τεχνόπολη. Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινούνται και οι Δήμοι Πειραιά, Νίκαιας – Ρέντη, Ζωγράφου και Ξάνθης οργανώνοντας εκδηλώσεις για του δημότες και τους επισκέπτες τους. Αποκριάτικη διάθεση και στη Λυρική Σκηνή που θα παρουσιάσει στο Φουαγιέ το "Αποκριάτικο Όνειρο".

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα σχετικά με την απασχολησιμότητα των νέων, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εργαστήριο – γνωριμία με το βιομηχανικό παρελθόν της πόλης. Διάλεξη με αφορμή τα τριάντα χρόνια από το θάνατο του Τσιτσάνη θα δοθεί  στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη. Στους εκπαιδευτικούς απευθύνεται η ημερίδα του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού "Οπτικοί διάλογοι με τα αντικείμενα και τα έργα τέχνης στα μουσεία".

Το Μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας και γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους με μουσική, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθήματα ποδηλάτου.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες περιμένει τους θεατρόφιλους στο 3ο Ιβηροαμερικάνικο φεστιβάλ που ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Δεν έχετε παρά να επιλέξετε την εκδήλωση που προτιμάτε, να βάλετε την καλή σας διάθεση και να συμμετέχετε! 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Νεότερη Παλαιότερη