Ελληνική μακαρονάδα


Υλικά
1 πακέτο spaggeti
2 μεγάλες ντομάτες
Φέτα
1 σκελίδα σκόρδο
3-4 φυλλαράκια βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρούς κύβους τις ντομάτες και τη φέτα. Βάζουμε όση φέτα θέλουμε (κοιτάμε να είναι ίδιας περίπου ποσότητας με τη ντομάτα). Τα προσθέτουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το σκόρδο αφού το έχουμε ψιλοκόψει, τα φυλλαράκια βασιλικό, το λάδι και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Βράζουμε τα μακαρόνια κι έπειτα περιχύνουμε τη σάλτσα.
http://typos.com.cy/


-->
Νεότερη Παλαιότερη