Οι Σπέτσες ως τόπος διαμονής


Η τουριστική σεζόν στις Σπέτσες, ήταν έως πολύ πρόσφατα, αυστηρώς θερινή. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί μονάδες καταλυμάτων που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν υπηρεσίες κυρίως στον χειμερινό επισκέπτη.Οι Σπέτσες ως τόπος προσωρινής διαμονής προσφέρουν στον επισκέπτη εναλλακτικές επιλογές που θα τον ικανοποιήσουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αν επιλέξει. 

Όσον αφορά στα Ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα του νησιού, υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες μας και τον προϋπολογισμό μας. Σαφώς δεν υφίστανται Ξενοδοχειακές μονάδες ανάλογες αυτών που συναντούμε σε μεγάλα Κυκλαδίτικα νησιά, άλλωστε οι Σπέτσες ελκύουν κυρίως Έλληνες και δη, όσους δεν επιθυμούν να αποτελούν ποσοστό του μαζικού τουρισμού.

Εκτός από την κλασική μορφή Ξενοδοχειακών Μονάδων, με πολύ καλές προσφερόμενες υπηρεσίες, στις Σπέτσες υπάρχουν πολυτελή διαμερίσματα, πολυτελείς νεόδμητες μονοκατοικίες προς εποχιακή ενοικίαση αλλά και προσιτές οικονομικά πανσιόν και ξενώνες. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας ελπίζουμε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας για το ιδανικό σας κατάλυμα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας θα είναι να συμβάλλουμε έστω και λίγο στο να γίνει ανεπανάληπτα ωραία η παραμονή σας, στο νησί μας.

 Καλή διαμονή στις Σπέτσες!

Πηγή



->
Νεότερη Παλαιότερη