Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Στην Γη του Έλληνα» Μήνυμα στήριξης Ελληνικών προϊόντων (βίντεο)

Μία νέα διαφημιστική ταινία παρουσιάζεται στο διαδίκτυο και μάλιστα εμπεριέχει ένα πολύ δυνατό και σημαντικό πολιτικο-κοινωνικό μήνυμα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο γνωστός οινοπαραγωγός και εξέχων στέλεχος των κινητοποιήσεων των αγροτών, από τον Δομοκό Φθιώτιδας, κ. Βάϊος Γκανής.

Κύριος σκοπός του είναι η αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα με την έμπρακτη αλληλοϋποστήριξη των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα και των ελληνικών τοπικών προϊόντων. Για αυτή του την πρωτοβουλία, αποφάσισε ο ίδιος να συμμετάσχει στην κινηματογραφική παραγωγή καθώς η οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες, αφορά όχι μόνο τον τόπο του αλλά και γενικότερα την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αποσκοπεί στην μετάδοση ενός ισχυρού πολιτικό-κοινωνικού μηνύματος για την στήριξη και κατανάλωση ελληνικών τοπικών προϊόντων, ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι τα προϊόντα ξένης προέλευσης. Έτσι με κεντρικό slogan «Στην Γη του Έλληνα», στηρί ΖΟΥΜΕ και καταναλώνουμε απολαμβάνουμε ότι παράγουμε! επιχειρείται η ανάδειξη του ελληνικού τοπικού πλούτου σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε το βίντεο

Η παραγωγή αυτή αποσκοπεί στην ουσιαστική ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής και την παράλληλη αφύπνιση όλων μας για στήριξη των εγχώριων τοπικών προϊόντων. Όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και εθνικό, καθώς οι συντελεστές της ταινίας ευελπιστούν στο να υπάρξουν μιμητές σε όλη την Ελλάδα. Δηλώνοντας και εσείς την υποστήριξη και συμμετοχή σας, αποδεικνύετε την ουσιαστική στήριξη σας στα Ελληνικά τοπικά προϊόντα. Eλάτε και εσείς μαζί μας να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Ας μην σταυρώνουμε τα χέρια, υπομένοντας την τωρινή κατάσταση! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αναδείξουμε καλύτερα τον πλούτο της Ελλάδας και να αυξήσουμε την παραγωγικότητά και την κερδοφορία.


Ας διοργανώσουμε δράσεις προώθησης και προβολής Ελληνικών προϊόντων, όπως εκθέσεις, γιορτές, συμπόσια οπού θα παρουσιάζονται όλα όσα έχει να προσφέρει απλόχερα η γη της χώρας που έθρεψε τον Έλληνα. Όλοι μας να στηρίξουμε και να καταναλώσουμε απολαμβάνοντας ότι παράγουμε! Ας μεταδώσουμε το πολιτικό-κοινωνικό μήνυμα της ταινίας, που επιθυμούμε να φτάσει σε όλους τους Έλληνες.

«Στην Γη του Έλληνα», στηρί ΖΟΥΜΕ και καταναλώνουμε απολαμβάνουμε ότι παράγουμε!

Η ιδέα, εκτέλεση και παραγωγή της διαφημιστικής ταινίας είναι χορηγία της ARoTro Διαφημιστικής.-->

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ