Ξενοδοχείο Βάρδια – Καρδαμύλη, Μάνη

   Με φόντο τα κρυστάλλινα νερά της απέραντης Μεσσηνιακής θάλασσας και μέσα στην αγκαλιά της γης της Μάνης, κυριολεκτικά κρεμασμένο πάνω από την παλιά πόλη της Καρδαμύλης, βρίσκεται το ξενοδοχείο Vardia.
Σε πλήρη αρμονία με το σαγηνευτικό περιβάλλον και τις λιτές αρχιτεκτονικές γραμμές του τόπου, το ξενοδοχείο έχει κτισθεί με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το ξύλο και την τέχνη των τοπικών μαστόρων & τεχνιτών.
Ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους με πανέμορφα λουλούδια και χρώματα, πλακόστρωτα δρομάκια & μπαλκόνια με τραπεζάκια και σπάνια θέα, το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα γαλήνιο & ανυπέρβλητης ομορφιάς τοπίο και παρέχει πραγματικά σπιτικές συνθήκες φιλοξενίας & διαμονής.
Μπροστά του, σας πίνακας σπάνιας ζωγραφικής τέχνης, η Καρδαμύλη απλώνεται νωχελικά με τις πεντακάθαρες παραλίες της, τα πετρόκτιστα αρχοντικά της και τα γραφικά της μικρά καταστήματα, έτοιμη να ανταποδώσει και να αποζημιώσει τους επισκέπτες της για την επιλογή της ως τόπο διακοπών & χαλάρωσης.
Ο σπάνιος συνδυασμός του μεγαλειώδους φυσικού κάλλους και της ζεστής, ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει το ξενοδοχείο Vardia, θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση μιας μοναδικής, αξέχαστης εμπειρίας,
που θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και την ψυχή των επισκεπτών.
Δείτε περισσότερα στο: www.vardia-hotel.gr                                                 
Νεότερη Παλαιότερη