Χωριό Αη Βασίλη στη Στυλίδα "Παραμυθοχώρα"!


Από 9 Δεκεμβρίου εως 2 Ιανουαρίου η Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας ετοιμάζει το μεγαλύτερο event της χρονιάς.
Το "χωριό του Αη Βασίλη".

Συμμετέχουν σύλλογοι του Δήμου μας, ο "Σύλλογος παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας", "το χαμόγελο του παιδιού", ο σύλλογος "Φλόγα" και ομάδα εθελοντών. Η είσοδος φυσικά και θα είναι ελεύθερη.

Το χωριό θα αποτελείται από τα περίπτερα των Συλλόγων, το Σπίτι του Αη Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το igloo των Ξωτικών, το Εργαστήρι του Αη Βασίλη, το Σπίτι Παραμυθιών και τη Νανοπολιτεία.

Στα περίπτερα των Συλλόγων, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά προϊόντα όπως γλυκίσματα, προϊόντα Ελιάς, χειροτεχνίες, αναμνηστικά κ.α.

Στο Σπίτι του Αη Βασίλη, τη ζεστή φωλιά του χωριού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τον Αη Βασίλη ο οποίος θα τους προσφέρει γλυκίσματα.
Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική σας μηχανή!!!

Στο Ταχυδρομείου του χωριού"Στυλίδα - Βόρειος Πόλος express", θα δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς φίλους του Αη Βασίλη, να του στέλνουν γράμματα καθώς και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής, κερδίζοντας όμορφα δώρα.

Στο igloo των Ξωτικών, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Face Painting (Ζωγραφική Προσώπου).

Στο Εργαστήρι του Αη Βασίλη θα παρουσιάζεται ο τρόπος που ο Αη Βασίλης και τα Ξωτικά του ετοιμάζουν τα δώρα των μικρών του φίλων.

Στο σπίτι των Παραμυθιών?? Αφήγηση αγαπημένων παραμυθιών στα παιδιά!

Στο Μαγικό Λούνα Παρκ, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν πάλι παιδιά, ενώ στη Νανοπολιτεία θα μπορούν να επισκεφθούν τα μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από αγαπημένα κλασσικά παραμύθια.

Σας περιμένουμε!!!
Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη