Ξενώνας «κτήμα Καραγεώργου» στη Μάνη



Περιτριγυρισμένο από μαγευτικά τοπία, το πανέμορφο αυτό κτίριο βρίσκεται στην ιστορική πόλη της Αρεόπολης και προσφέρει πολύ άνετα κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, μαζί με δωρεάν πρωινό σε μπουφέ και ασύρματο Ίντερνετ.

Χτισμένο στο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ της Μάνης, το Κτήμα Καραγιώργου προσφέρει όμορφα επιπλωμένα δωμάτια. Κάθε σουίτα έχει σχεδιαστεί με φινέτσα προκειμένου να δημιουργεί ένα φιλικό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις σύγχρονες ανέσεις και τις πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, για την εξυπηρέτησή τους. Υπάρχει μια όμορφη εξωτερική πισίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μία δροσιστική βουτιά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσετε την τοπική κουζίνα στο φιλόξενο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Το όμορφο, παρθένο τοπίο είναι το ιδανικό περιβάλον για μία βραδινή βόλτα. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα στενά δρομάκια της Αρεόπολης, που περνούν δίπλα από ιστορικούς πύργους για να καταλήξουν στην περίφημη πλατεία της πόλης.


Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο, να κάνετε βαρκάδα στα μοναδικά στο κόσμο Σπήλαια του Δυρού, να γνωρίσετε τα αετοχώρια που είναι φτιαγμένα σαν κάστρα, να περπατήσετε στα σοκάκια με μοναδική συντροφιά τους πανύψηλους πύργους, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΝΗ…. απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια του ξενώνα.
 
Δωμάτια: 11
ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΡΕΟΠΟΛΗ -ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ.2733051368 -ΚΙΝ.6948368651 -ΦΑΧ.2733051328

Τ.Κ 23062
Απόψεις ενός επισκέπτη…
Ένας όμορφος φιλόξενος χώρος που με πολύ αγάπη και μεράκι έχει δημιουργήσει η κα Παναγιώτα Γούδη στο «κτήμα Καραγεώργου». Είχα την τύχη και την χαρά να περάσω ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στον γραφικό παραδοσιακό ξενώνα της που βρίσκεται στην Αρεόπολη, στην καρδιά της Μάνης.
Μια περιοχή που δεν μπορείς παρά να την λατρέψεις. Η Παναγιώτα έχει δημιουργήσει ένα χώρο παραδοσιακό αλλά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ένα χώρο που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.
Η ίδια, ζεστή και φιλόξενη σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου. Το καλωσόρισμα της με παραδοσιακό ελληνικό καφεδάκι και καρυδόπιτα σπιτική.
Ένα πλούσιο πρωινό για ένα ξεκίνημα όλο ενέργεια και γεύση.
Και όταν πρέπει να αναχωρήσεις μια γλυκιά γεύση από το φιλικό και ζεστό κατευόδιο της σε κάνει να θέλεις να επιστρέψεις να μείνεις για πάντα εκεί……
Παναγιώτα πολλά – πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ για όλα, είσαι μια γνήσια Μανιάτισσα και οι συντοπίτες πρέπει να είναι περήφανοι για σένα, είσαι διαφήμιση τόσο για την Μάνη όσο και για την Ελλάδα που ξέρω πόσο αγαπάς!!!!
Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη επισκέπτες!!!!!!!!!!!!!!

Αντώνενα Κατερίνα

Περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή στο www.mani.org.gr
Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα στο www.karageorgou.gr




Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη