O Ξενώνας της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Δομοκού

Που θα μείνετε στο Δομοκό:


Μια πραγματικά αξιοθαύμαστη προσπάθεια είναι αυτή του Πατέρα Νικολάου Κουλουμπρούκα, εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Δομοκού και των ανθρώπων που συνέβαλαν στην δημιουργία του ξεχωριστού χώρου φιλοξενίας στο Δομοκό, του Ξενώνα δεκατεσσάρων (14) δωματίων που κατασκευάστηκε δίπλα στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, η οποία χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και έχει θαυμαστή ιστορία.
Κτίστηκε με δαπάνες της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής και την προφορά οικογένειας καταγόμενης από το Δομοκό, που ολοκλήρωσε πλήρως τον επάνω όροφο. Πρόκειται για άριστης υποδομής κατασκευή με δύο ορόφους ξενώνων και μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.
Ο ξενώνας λειτουργεί υπό την εποπτεία του Πατρός Νικολάου και είναι διαθέσιμος, με χαμηλό τίμημα, για όλους του επισκέπτες της περιοχής μας!
Η απαράμιλλη θέα από την βεράντα του Ξενώνα με θέα τη Θεσσαλία δικαιολογεί την αρχαία ονομασία του Δομοκού ως «Θαυμακός»!
Αξίζει να επισκεφτείτε την περιοχή μας και να μείνετε στον Ξενώνα της Αγίας Παρασκευής.
Άξιοι συγχαρητηρίων ο Πατέρας Νικόλαος και οι συνοδοιπόροι του σ’ αυτή τη λαμπρή προσπάθεια για τον τόπο μας!!!



Ο ξενώνας διαθέτει 14 δωμάτια 2κλινα, 3κλινα, 4κλινο (σύνολο 38 κλίνες), με ατομικό λουτρό το καθένα, καλοριφέρ, ΤV. Τιμή 15€ ανά άτομο. Για κρατήσεις παρακαλώ απευθυνθείτε στον π. Νικόλαο Κουλουμπρούκα, τηλ. 22320-22409 (οικία), 22320-22012 (ναός), κιν. 6978-908576.





Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη