Γαία Ελληνική

«Γαία Ελληνική»

Η «Γαία Ελληνική – gaiaelliniki.gr» είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, μια πύλη της Ελλάδας στο διαδίκτυο η οποία δημιουργήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια .
Μέσα από τις σελίδες της αναδεικνύουμε με αγάπη και μεράκι την πατρίδα μας, τον τόπο που αγαπάμε, τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας, τους μύθους, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό της και προσωπικότητες που τη σημάδεψαν με τη δράση τους.

Ακόμη, παρουσιάζουμε την Ελληνική ιστορία όπως εκτείνεται πέρα από τα γεωγραφικά όρια του σημερινού κράτους και σε μακρά περίοδο αιώνων προς το παρελθόν.

Στη «Γαία Ελληνική» παρουσιάζουμε επίσης μια πανδαισία από Συνταγές και Γεύσεις, Οινοποιήματα , σκέψεις – απόψεις, προορισμούς κι άγνωστες γωνιές της Ελλάδας μας!

Υπάρχει ακόμη η πύλη που ανοίγει ορίζοντες προς μαγευτικούς κι εξωτικούς προορισμούς, σε μέρη που όλοι θα θέλαμε να επισκεφθούμε και να κατακτήσουμε όπως άλλωστε έκαναν μ’ αξιοθαύμαστη επιτυχία και οι ένδοξοι αρχαίοι μας πρόγονοι!

Η Γαία Ελληνική φιλοδοξεί πέραν των άλλων, να μετεξελιχθεί σε ένα δίκτυο ενημέρωσης για όλες τις εξελίξεις στη Διασκέδαση και την Ψυχαγωγία, να γίνει ένας νέος Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας, καθώς ο τουρισμός ως πρωταγωνιστής στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας, είναι ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης και εξόδου από την σημερινή βαθιά κρίση.

Στις σελίδες μας παρουσιάζουμε ταξίδια, τουρισμό, ξενοδοχεία, διακοπές στην Ελλάδα, πληροφορίες για τα Ελληνικά Νησιά κι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού υλοποιώντας δράσεις και παροχή νέων καινοτόμων μορφών τουρισμού.

Μέσα από τον Εθνικό τουρισμό, την ανάδειξη ανερχόμενων ή ακόμη και άγνωστων τουριστικών προορισμών, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Ελληνικής υπαίθρου, τον Εναλλακτικό τουρισμό, τον Εκκλησιαστικό, τον Πολιτιστικό, τον Ιατρικό, και το Συνεδριακό Τουρισμό, τον Αγροτουρισμό και τον Πράσινο Τουρισμό, μπορούμε να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στην πάσχουσα οικονομία μας.

Παράλληλα, αναδεικνύουμε τις δράσεις των συμπατριωτών μας, σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητές τους, πέρα από τον τουρισμό και την εστίαση, καθώς μέσα από τις σελίδες μας μπορούν να έχουν ένα παράθυρο στον κόσμο της ενημέρωσης ώστε να αναδείξουν την επιχείρηση ή το ταλέντο τους.

«Γαία Ελληνική – gaiaelliniki.gr»