Παρουσίαση βιβλίου στο Παυσίλυπο Καρδίτσας με θέμα: Βιωματικός οδηγός Ψυχοθεραπείας – Η εξελικτική συστημική προσέγγιση



Παρουσίαση βιβλίου στο Παυσίλυπο Καρδίτσας με θέμα: Βιωματικός οδηγός Ψυχοθεραπείας – Η εξελικτική συστημική προσέγγιση

Το νέο βιβλίο του Ψυχοθεραπευτή και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργου Γιαννούση με τίτλο: ”Βιωματικός οδηγός Ψυχοθεραπείας – Η εξελικτική συστημική προσέγγιση”, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο Παυσίλυπο.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας, το Βιβλιοπωλείο «ΖΑΧΟΣ» με τις εκδόσεις «Αρμός», θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Σιώμος, Ψυχίατρος παιδιών & Εφήβων, Εύη Κυριάκου, Δικηγόρος και ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Γιαννούσης.

Την εκδήλωση συντονίζει η Βιβλιοθηκονόμος Παρασκευή Σδρόλια.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Μανώλης Στεργιόπουλος.

Ο βιωματικός οδηγός ψυχοθεραπείας απευθύνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ή φιλοδοξούν να ξεκινήσουν ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι προς την αυτογνωσία. Φιλοδοξεί ως εκ τούτου να αποτελέσει έναν βιωματικό αναστοχαστικό οδηγό αναζήτησης του εαυτού και του κόσμου που τον περιβάλλει.

Δεν αντικαθιστά βέβαια σε καμιά περίπτωση την ψυχοθεραπευτική πράξη και εκπαίδευση, συμβάλλει όμως σε αυτή, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να αναστοχαστεί τις δικές του εμπειρίες, μέσα από τις εργασίες που προτείνονται, καθώς και μέσα από τις αφηγήσεις ανθρώπων που βρίσκονται σε ψυχοθεραπευτική διαδικασία και απαντούν σε αυτές τις εργασίες και φυσικά είχαν την ευγενική καλοσύνη να τις παραχωρήσουν, ώστε να ενταχθούν στον ανά χείρας βιωματικό οδηγό ψυχοθεραπείας.

Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη