Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 26η απευθείας διάθεση

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης –                                           Λαμία 22-4-2016
 Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ
Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 16 Απριλίου με μεγάλη επιτυχία την 26η απευθείας διάθεση, που περιλάμβανε τυριά, ελαιόλαδο, βιολογικά μήλα, πορτοκάλια, μανταρίνια, απορρυπαντικά, χαρτικά. Συνεχίστηκαν και σ’ αυτή οι συλλογές: Φαρμάκων, πλαστικών καπακιών και τηγανέλαιου.
Επίσης συλλέξαμε γάλατα, παιδικές τροφές, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες. Αυτά ταξινομήθηκαν επιτόπου και στάλθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών.
Και σ’ αυτή τη διάθεση είχαμε συμμετοχή νέων εθελοντών, που μας δίνει χαρά και μεγάλη δύναμη.
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και όσους συμμετέχουν και στηρίζουν τις δράσεις μας.
Στην ιστοσελίδα μας έχει αναρτηθεί η Φόρμα Αξιολόγησης για 16/4/2016. Καλούμε όλους όσους προμηθεύτηκαν προϊόντα να καταθέσουν τη γνώμη τους. Η αξιολόγηση είναι φυσική συνέχεια της παραγγελίας, σημαντική για τη διατήρηση της ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση. Όλες οι γνώμες αναρτώνται στη Λίστα αξιολόγησης για 16/4/2016, με απόκρυψη των προσωπικών στοιχείων.
Αυτό το μήνα, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια γεμάτα δράσεις της κίνησης «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» από τις  8 Απριλίου του 2013, όταν έγινε η δεύτερη και "ιδρυτική" ανοιχτή συνέλευση. Το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» είναι μέλος του πανελλαδικού δικτύου κινήσεων «Χωρίς Μεσάζοντες» και ιδρυτικό μέλος της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Λαμίας». Πραγματοποιήσαμε την 1η απευθείας διάθεση στις 11 Μαΐου 2013.
Και συνεχίζουμε, ετοιμάζοντας την 27η απευθείας διάθεση για το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 με: Κρεμμύδια, Σκόρδα, Τυριά από τη Λαμία και την Κρήτη, Ρύζι, Κρητικά Παξιμάδια, Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ. Θα ανακοινωθεί έγκαιρα, με περίοδο παραγγελιών από 18 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.
Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δράσεις μας, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων. Επίσης, είναι μονίμως διαθέσιμη η Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή-Μέλους, μαζί με το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.
Καλό Πάσχα και Αναστάσιμο Μέλλον με Αλληλεγγύη και Συλλογικούς Αγώνες!
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)
Νεότερη Παλαιότερη