«Σαρώνει» τις αγορές το τσάι Ολύμπου

ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
 «Σαρώνει» τις αγορές το τσάι Ολύμπου
www.larissanet.gr
ΦΩΤ. ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
τσάι Ολύμπου
τσάι Ολύμπου (1)
Στην Καριά Ολύμπου  και σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα φυτρώνει ένα μοναδικό προϊόν, το τσάι Ολύμπου.
Το τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι νέοι της περιοχής στέφονται στην καλλιέργεια του «Τσάι Όλυμπου» και ήδη υπάρχει μεγάλο  ενδιαφέρον τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από τις αγορές του εξωτερικού κυρίως τις Γερμανίας.
τσάι Ολύμπου (2)
τσάι Ολύμπου (3)

τσάι Ολύμπου (5)
Ο Δημήτρης Χαλκιάς ένας νέος παραγωγός δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ήδη έχουμε  πουλήσει τη φετινή παραγωγή. Δεχόμαστε τηλέφωνα καθημερινά για παραγγελίες τις οποίες δεν μπορώ να εξυπηρετήσω. Ελπίζω του χρόνου να έχει  οργανωθεί μια ομάδα παραγωγών ώστε να υπάρχουν αρκετές  ποσότητες αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
τσάι Ολύμπου (6)
τσάι Ολύμπου (8)τσάι Ολύμπου (11)
Το «Τσάι Ολύμπου»  διάσημο χάρη στο Μυθικό Βουνό ανήκει στο   γένος Sideritis L.  Οι ευεργετικές επιδράσεις οφείλονται στην  αντιφλεγμονώδη, βακτηριοστατική και αντιοξειδωτική δράση του. Μάλιστα συστήνεται από ειδικούς η κατανάλωση του κάθε μέρα.  Eπιπλέον ολοένα και περισσότερες έρευνες  επισημαίνουν τις θαυματουργές ιδιότητες του ελληνικού τσαγιού του Ολύμπου  και τη συμβολή του ακόμη στη μάχη εναντίον της ασθένειας Αλτσχάιμερ.




-->
Νεότερη Παλαιότερη