Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γνήσιο "Κατίκι Δομοκού" από την Ξυνιάδα!

Τα "Τυροκομικά προϊόντα Γαλάνης" από το 1945 έως σήμερα, παράγουν τυροκομικά προϊόντα, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα. Στην ιστορική της συνέχεια έχει δώσει στον καταναλωτή αμέτρητες γευστικές συγκινήσεις, με την Φέτα, το Κασέρι, την Γραβιέρα, την Κοπανιστή και πλήθος άλλων τυριών.

Σήμερα παράγει μια σειρά παραδοσιακών και καταξιωμένων τυριών, όπως είναι το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, η ΦΕΤΑ, το ΠΙΠΕΡΑΤΟ και το ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. Όλα τα τυριά παράγονται σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τις οδηγίες της Ε.Ε.
 Είναι η εταιρία που κατοχύρωσε στην Ε.Ε. το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ως τυρί με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

Το Κατίκι Δομοκού παράγεται από την εταιρία 
Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.  
στην Ξυνιάδα του Δομοκού από γάλα αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής. Έχει λίγα λιπαρά, ελάχιστους υδατάνθρακες και συνιστάται για δίαιτες. Διατηρεί ενεργά τα πολύτιμα γαλακτικά ένζυμα που ελέγχουν και διατηρούν την βιολογική μας ισορροπία. Αποτελεί άριστη τροφή για παιδιά και μεγάλους. Καταναλώνεται με πολλούς τρόπους, όπως όταν συνοδεύει το κυρίως γεύμα, πάνω σε φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί, προστίθεται σε σαλάτες, σάντουιτς, ομελέτες και σε πληθώρα συνταγών.

Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων. Απομακρύνει κάθε κίνδυνο, διατροφικό και εμπορικό, βοηθώντας στην αναλλοίωτη μεταφορά από την παραγωγή στο πιάτο του καταναλωτή. Οι συσκευασίες είναι προηγμένης τεχνολογίας και εναρμονίζονται με τις κείμενες κοινοτικές οδηγίες.Όλοι εσείς που αγαπάτε τα ελληνικά τυριά στηρίξτε και βοηθήστε το γνήσιο και το ελληνικό. Ζητήστε προϊόντα πιστοποιημένα και αγνά. Όπως μας τα δίδαξε η ελληνική φύση.
Και προσοχή στις απομιμήσεις...Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.
Παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων
Τηλ: 2231021903, 2232051202  Fax: 2231024526 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας : http://www.katiki.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας

Αλιάκμονας
Βρίσκεται στη Δ. Μακεδονία και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας με μήκος 297 χλμ. και βρίσκεται ολόκληρος σε ελληνικό έδαφος. Οι άλλοι μεγάλοι ποταμοί (Έβρος, Νέστος και Αξιός) πηγάζουν σε ξένα εδάφη. Το όνομά του είναι σύνθετο και προέρχεται από το άλς (άλας, θάλασσα) και από το άκμων (αμόνι). Μια αρχαία παράδοση λέει ότι όσα πρόβατα έπιναν νερό από τον Αλιάκμονα άλλαζαν χρώμα και γίνονταν λευκά. Η παράδοση αυτή επιβεβαιώνεται από μια καταγραφή του Λατίνου συγγραφέα Πλινίου (23-79 μ.Χ.), που μεταφρασμένη από τα λατινικά, λέει: «Επίσης στη Μακεδονία, όσοι θέλουν να έχουν πρόβατα άσπρα πηγαίνουν στον Αλιάκμονα, όσοι δε μαύρα στον Αξιόν». Ο Αλιάκμονας, πριν γίνει το φράγμα της εκτροπής του (δεκαετία του 1950), δεν είχε σταθερή κοίτη. Συχνά πλημμύριζε και σχημάτιζε εκτεταμένα έλη. Ο ποταμός πηγάζει από τα βουνά Βέρνο, Γράμμο και Βόιο, στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Σχεδόν σε όλο…

Κάστρο Πελασγίας (αρχ. Λάρισα Κρεμαστή) (Πελασγία)

Περιγραφή:
Σώζεται οχυρωματικός περίβολος πάχους 2,50 - 2,90 μ., που ταυτίζεται με την ακρόπολη της αρχαίας πόλης των Φθιωτών Αχαιών, Λάρισας Κρεμαστής. Είναι οικοδομημένος κατά το τραπεζιόσχημο και ισοδομικό σύστημα τοιχοποιΐας, χρονολογείται στον 5ο και τον 4ο αιώνα π.Χ., και φέρει ανά διαστήματα πύργους, τρεις πύλες και μία πυλίδα (πλάτους 1,36 μ.).
Υπηρεσιακή Μονάδα: ΙΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Τ.Κ. 35013, Πελασγία (Νομός Φθιώτιδος)

Τηλέφωνο: +30 22310 29992
Φαξ: +30 22310 46106
Email: protocol@idepka.culture.gr


Πηγή-->

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (βίντεο)

clip : ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ