Ρομαντική απόδραση στην Ελλάδα για κορυφαία Γαλλίδα blogger

Η blogger ζει τον μήνα του μέλιτος της στην Ελλάδα και μοιράζεται με τους followers της την εμπειρία της


Τις εικόνες, τα χρώματα, τις γεύσεις και τις εμπειρίες των προορισμών που επισκέφθηκε, περιγράφει η Γαλλίδα lifestyle blogger Make my Lemonade, aka Lisa Gachet. Ζώντας τον ιδανικό μήνα του μέλιτος στη χώρα μας, η blogger μοιράζεται με τους 170.000 instagram followers της την προσωπική της εμπειρία και το blog της πλημμυρίζει Ελλάδα.
Με αφετηρία τη Σαντορίνη, η Lisa παραδίδεται στο απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και χάνεται στα σοκάκια της Οίας, που παρομοιάζει με καρτ ποστάλ. Εντυπωσιάζεται από την εκπληκτική θέα και εμπνέεται από τις έντονες αντιθέσεις του τοπίου. Το ανοικτό γαλάζιο του ουρανού, τα κατάλευκα σπίτια και το έντονο γκρι του άγριου ηφαιστειακού τοπίου, αιχμαλωτίζονται από τον φακό της και γεμίζουν τη σελίδα της με μοναδικά στιγμιότυπα.

Δεύτερος σταθμός η Κρήτη και συγκεκριμένα η Ελούντα και το Blue Palace Resort & Spa. Εδώ η blogger βρίσκει τον επίγειο παράδεισο, όπως χαρακτηρίζει η ίδια τον προορισμό. Με φόντο το γραφικό χωριό της Πλάκας και τη Σπιναλόγκα, με την πλούσια ιστορία, η Lisa απολαμβάνει τις βόλτες της στο παραδοσιακό ψαροχώρι και τους ελαιώνες, ενώ η τοπική κουζίνα κερδίζει τις εντυπώσεις της.

Έπειτα από 3 ημέρες απόλυτης χαλάρωσης στην Ελούντα, η Lisa επισκέπτεται τον τελευταίο προορισμό του ταξιδιού της, την Αθήνα, και παρουσιάζει τους 10 λόγους που την έκαναν να ερωτευτεί την πόλη. Μεταξύ αυτών το ρομαντικό πρωινό για δύο σε ένα από τα καλύτερα roof gardens της πόλης, το ηλιοβασίλεμα στον Βράχο του Αρείου Πάγου και η ταινία σε έναν από τους θερινούς κινηματογράφους κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

«Η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός χαλάρωσης και αποφόρτισης» τονίζει η Lisa και υπόσχεται να επιστρέψει σύντομα.

Το ρομαντικό ταξίδι της Lisa Gachet στην Ελλάδα σχεδίασε και υλοποίησε η Marketing Greece. 

Δείτε το blog post για τη Σαντορίνη εδώ, για την Ελούντα εδώ και για την Αθήνα εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη