Φρούτα, μακροχρόνια συντήρηση, τα μυστικά

Νέο βιβλίο μοναδικού περιεχομένου με τίτλο «Φρούτα, μακροχρόνια συντήρηση, τα μυστικά» με ISBN 978-618-82371-0-0, κυκλοφορεί η εκδοτική εταιρεία ISOFRUIT που συνδυάζει τα μυστικά της μετασυλλεκτικής διαχείρισης με τη μακροχρόνια συντήρηση των φρούτων σε ψυκτικούς θαλάμους.
Ο τρόπος  αντιμετώπισης των κλιμακτηριακών ή μη κλιμακτηριακών φρούτων. Η  εφαρμογή της πρόψυξης και τα οφέλη αυτής. Η επιλογή  των κατάλληλων συνθηκών συντήρησης. Ο τρόπος διαχείρισης διαφόρων αερίων που παράγονται μετασυλλεκτικά από τα φρούτα και τα επηρεάζουν, όπως αιθυλένιο και διοξείδιο του άνθρακα. Η επιτυχής εφαρμογή όλων των παραμέτρων και οδηγιών σε χώρους υποδοχής, επεξεργασίας, διαλογής, τυποποίησης και αποθήκευσης σε ψυκτικούς θαλάμους, αποτελούν ένα μέρος του πιο πάνω συγγραφικού έργου.
 
Το βιβλίο συγκεντρώνει την εμπειρία πάρα πολλών ετών και εκπονήθηκε από συγγραφική ομάδα με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο της συντήρησης και της κατασκευής ψυκτικών συγκροτημάτων για όλα τα φρούτα της Ελληνικής γης και όχι μόνο.
 
Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα για τους Αγρότες, Γεωπόνους, Διακινητές & Έμπορους γεωργικών προϊόντων, Ψυκτικούς και Μελετητές παρόμοιων έργων συντήρησης, Εκπαιδευτικούς, Φοιτητές κλπ.
 
Διατίθεται από την ISOFRUIT τηλ 210 2387891 ή αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. H ISOFRUIT επίσης διαθέτει άμεση γραμμή επικοινωνίας για όλους όσοι θέλουν να πληροφορηθούν για την περιεχόμενη ύλη. Τηλ. 6983810050
 


Νεότερη Παλαιότερη