Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εικαστικών τεχνών με την Μαργαρίτα Πέτροβα στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εικαστικών τεχνών με την Μαργαρίτα Πέτροβα στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εικαστικών τεχνών για ενήλικες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων με την γνωστή Εικαστικό της νέας γενιάς Μαργαρίτα Πέτροβα.
Η κ. Πέτροβα θα μιλήσει για το εννοιολογικό περιεχόμενο της δουλειάς της, αναλύοντας το σύνολο του εικαστικού της έργου και θα πραγματοποιήσει ειδικό σεμινάριο για τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής και κατασκευών.
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο χώρο μας, Αριστοτέλους 1- στην Πλατεία Λαού, έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Λίγα λόγια για το έργο της Μαργαρίτας Πέτροβα:

Η Μαργαρίτα Πέτροβα είναι εικαστικός και γεννήθηκε το 1979. Σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. (1999-2005) και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. το 2008. Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στην Αυστρία και τη Γαλλία. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στον Καναδά και στο Ισραήλ κι έχει εργαστεί για σκηνικά στο θέατρο. Από το 2005 ασχολείται παράλληλα με τη διδασκαλία των εικαστικών τεχνών και είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνική ομάδας Lustspiel.







Νεότερη Παλαιότερη