Έπεσε η αυλαία του 5ου «Μύλου των Ξωτικών»

Έπεσε η αυλαία του 5ου «Μύλου των Ξωτικών»

Μετά από 41 ημέρες λειτουργίας, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή. Ο Μύλος των Ξωτικών έχει επάξια χαρακτηριστεί ως η εκδήλωση των μεγάλων ρεκόρ.
961.608 ήταν ο αριθμός των επισκεπτών, που δέχτηκε ο Μύλος στις 41 ημέρες λειτουργίας του, νούμερο ασύλληπτο για τα σημερινά δεδομένα της χώρας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις.
Θεαματική ήταν επίσης και η προβολή του θεματικού μας πάρκου, αφού οι μαγικές του εικόνες ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.
Ο στόχος επετεύχθη και ο Μύλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος Χριστουγεννιάτικος θεσμός της χώρας.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ Τρικάλων, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, την Δημοτική Αστυνομία και το Σωματείο Αρτοποιών Τρικάλων για την αμέριστη υποστήριξη τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση και αυτή την χρονιά και συγκεκριμένα τους: Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε. ΟΛΥΜΠΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, Αφοί Χαίτογλου  ΑΒΕΕ, Βιομηχανία Μπισκότων Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Βόλου, ΒΙΟΛΑΝΤΑ  Α.Ε.,  Μύλοι Λούλη - Αγίου Γεωργίου, Φαλτάκας Ο.Ε., Σιώκης Α.Ε., ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική Α.Ε., ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β. & Ε.Ε. Τροφίμων, ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο στους χιλιάδες επισκέπτες που μας καθιέρωσαν, σαν τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό της Ελλάδας!
Στον Μύλο των Ξωτικών δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά καλή αντάμωση!
Νεότερη Παλαιότερη