Η ΑPIVITA στολίζει το δέντρο της Αγάπης στο Τhe Apivita Experience Store

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 12:00, στολίζουμε όλοι μαζί το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα πιο πολύτιμα στολίδια, στο Τhe APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6 στο Κολωνάκι.
Το δέντρο θα γεμίσει με Αγάπη, Προσφορά, Αλληλεγγύη, Ελπίδα, Δημιουργία, Συμπαράσταση, Αγκαλιά και Στοργή.  Σε ένα γιορτινό κλίμα χαράς και προσφοράς για κάθε αγοράθα προσφέρεται ένα μοναδικό στολίδι για τη διακόσμησητου δέντρου του καταστήματος.
Kατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, από 1η Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου 2016,με κάθε αγορά στο The APIVITA Εxperience Store, η APIVITA θα προσφέρει 1 ευρώ, για τους σκοπούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ιδρύτρια του Lifeline Hellas και η κα. Νίκη Κουτσιανά, Πρόεδρος της APIVITA, θα κάνουν την πρώτη αγορά και θα βάλουν στο δέντρο τα πρώτα ιδιαίτερα στολίδια.
Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas www.lifelineaid.org με τη βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαιτέρως του Lifeline United Kingdom, ενισχύει με εξοπλισμό τα νοσοκομεία παίδων και τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά στην Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη